Overleg gebruiker:Tlp

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Metro vs. Sneltram

Hoi,
Waaruit mag ik opmaken dat jij metrolijn E tot sneltram rekent. De lijn wordt gereden door metrovoertuigen die ook op alle andere lijnen in Rotterdam kunnen rijden, de lijn heeft vanaf Leidschenveen gescheiden perrons van RR3 & 4. Alleen dat er bovenleiding hangt maakt de lijn nog niet meteen een sneltram. Station Melanchtonweg is in dit geval een wisselpunt tussen bovenleiding en 3e Rail, hier valt wel enige discussie over te houden. Groeten, Etienne Etienne 3 feb 2012 18:58 (CET)

Nachtbussen Utrecht

Hoi,
Notabene op de XX-site staan deze nachtbussen slechts in één richting vermeld. Waaruit maak jij in dit geval op dat het dan GEEN ringlijnen zijn, ik krijg namelijk de indruk dat jouw visie op een ringlijn anders is dan de term ringlijn op deze wiki. Etienne 10 feb 2012 22:11 (CET)

Routestrips

Hoi Tlp, Recentelijk heb je een aantal keer de routestrips van buslijnen aangepast. Je hebt ervoor gekozen om de routestrips uit te breiden met meer (of alle) mogelijke routevarianten. Graag wil ik je erop wijzen dat we ervoor hebben gekozen om de routestrips op OVNL te beperken tot de meest belangrijke begin- en eindpunten. Dat houdt de routestrips duidelijk en overzichtelijk. Dat er dan een enkele spits- of avondrit ergens anders begint of eindigt is niet zo relevant. Men kan dat immers opzoeken in de dienstregeling van de vervoerder. Mocht je van mening zijn dat een bepaald begin- of eindpunt wel noemenswaardig is, dan kan je dat eventueel in de tekst opnemen. Als richtlijn kan je aanhouden dat een aftakking relevant is wanneer deze meer dan twee keer per dag voorkomt. --Chauf21 2 jul 2012 16:00 (CEST)

Zandbak

Hoi, ik zag dat je diverse (nieuwe) buslijnen op een aparte pagina ("zandbak") had gezet. Ik neem dus aan dat jij de concessie Amstelland-Meerlanden gereed wilt/gaat maken voor de dienstregeling van 2013. In dat geval: schrijf je even in op deze pagina, dan gaat er ook niet zo snel iemand met "jouw" concessie vandoor. Groeten Milco1995 26 okt 2012 20:29 (CEST)

Aha, bedankt voor de tip, ik had me nog niet gerealiseerd dat de overlegpagina voor het stads- en streekvervoer 2013 gereed is. Dan ga ik er dus voor zorgen dat de boel gereedkomt. Groet Tlp 27 okt 2012 22:05 (CEST)
Daarom stuurde ik dat bericht ook.De wijzigingen heb ik van de dienstregelingen zelf; per buslijn tel ik het aantal haltes in de oude en nieuwe drgl en ik bekijk de verschillen tussen de frequenties. Let wel op: begin aan de lijnpagina's niet eerder dan eind november. En ik zag trouwens dat je de nieuwe lijn 161 alvast apart had gezet, kijk nog eens naar die route: de 161 komt niet in Amsterdam. Milco1995 27 okt 2012 23:22 (CEST)
Dat dacht ik al, maar ik hoopte dat je ergens een site had waar het toevallig al opstond. Het relativeren t.o.v. de huidige dienstregeling v.w.b. frequenties en routes is best veel werk (al wordt het wel vergemakkelijkt dankzij het feit dat CXX standaard alle haltes en tijden geeft als je een lijndienstregeling opvraagt) en biedt ook geen 100% nauwkeurigheid. Als de vervoerder de wijzigingen bekend heeft gemaakt scheelt je dat het werk. De nauwkeurigheid blijkt zelfs bij CXX niet 100% te zijn, ik heb voor drgl 2012 ook behoorlijk wat moeten aanpassen toen deze al was ingegaan.

Maar dan ga ik het maar zo doen want wachten tot half november is misschien wat laat v.w.b. de wijzigingspagina. En over de route van lijn 161: ik heb de routestrip van lijn 145 als basis gebruikt maar ik ben halverwege gestopt omdat ik nog wat andere dingen moest doen. Dat gaat dus sowieso nog aangepast worden! Groet Tlp 28 okt 2012 10:25 (CET)

Met de wijzigingspagina mag je gerust al beginnen. Alleen met de buslijnen-pagina's zou ik nog even wachten tot eind november (zeg maar de 25e ofzo).Milco1995 28 okt 2012 11:42 (CET)

Busstations

Heb op je reactie gereageerd op mijn overlegpagina--Daniel 29 okt 2012 22:07 (CET)

Lijn N30

Hoi, ik heb je wijziging van lijn N30 teruggedraaid. Er staat duidelijk in de dienstregeling dat deze bus via de Oranjebaan rijdt, in Amstelveen en ook de halte Expo Haarlemmermeer in Hoofddorp staat niet in de dienstregeling vermeld. Vandaar. Milco1995 8 nov 2012 19:14 (CET)

Nieuwe codes

Hoi, er worden sinds kort nieuwe codes gebruikt voor de routestrips van de bussen, trams en metro's die gelijk is aan die van de treinen. Zou je die nieuwe codes dan ook toe willen passen? bij lijn 149 stonden de nieuwe codes, maar ik zag dat je ze (om voor mij onduidelijke redenen) had vervangen door de oude codes. Groet, Milco1995 25 nov 2012 23:02 (CET)

Lijn 185

Hoi, per toeval zie ik op de cxx-site dat er een nieuwe lijn 185 rijdt, van Schiphol Plaza naar het Justitieel Centrum op Schiphol Noordwest. Dus die kun je nog toevoegen ;-) Milco1995 9 dec 2012 00:22 (CET)

Dankjewel, ik kreeg gisteren pas om 17:30 uur melding van dit bericht dus prima dat je het al toegevoegd hebt. Overigens is het natuurlijk bekend dat de reeks 185-199 gebruikt wordt voor Sternetlijnen, ik ga er dus gewoon vanuit dat dat nu ook het geval is. Sowieso ben ik van plan om binnenkort weer eens naar Schiphol te gaan dus dan kan ik het controleren. Groet Tlp 10 dec 2012 16:38 (CET)

Recente bewerkingen

Hoi, Het is niet echt de bedoeling dat je een concessie gaat zitten bewerken waarop je je niet hebt ingeschreven. Vooral gezien het bij lijn 81 en 572 nou niet echt gaat om het herstellen van een typefoutje --Daniel (overleg) 22 nov 2018 20:50 (CET)

Haarlem-IJmond / Gooi- en Vechtstreek

Hoi, weet jij toevallig wat het km-tarief 2019 wordt voor deze concessies? Ik heb geen idee waar ik het kan vinden... Dank! Milco (wikibeheer) (overleg) 29 dec 2018 14:35 (CET)

Ik ga Connexxion wel even een tweet sturen. Milco (wikibeheer) (overleg) 29 dec 2018 14:56 (CET)

Sjabloon Saldoinfo

Help... Ik heb die sjabloon gewijzigd om enkele tarieven toe te voegen, maar nu zie ik op de pagina's waar de tarieven reeds waren bijgevoegd en enorme lijst (v.l.n.r.) met alle tarieven van alle concessies en ik zie niet in het sjabloon waar de fout zit... Weet jij dit wellicht te vinden en het op te lossen? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 29 dec 2018 15:44 (CET)

SaldoInfo

Ik ben klaar met bewerken van het sjabloon. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 29 dec 2018 19:26 (CET)

Lijn 416

Hoi TLP, ik heb de nieuwe pagina van lijn 416 verwijderd en de pagina t/m 3 maart hernoemd naar Dijklanderziekenhuis. Alleen bij een daadwerkelijk ander eindpunt maken we een nieuwe pagina; bij enkel een halte die een andere naam krijgt is hernoemen voldoende. Milco (wikibeheer) (overleg) 3 aug 2019 23:24 (CEST)

Ik twijfelde al wat de beste oplossing zou zijn. Prima om het zo te doen. Tlp (overleg) 3 aug 2019 23:31 (CEST)

Schiphol Knooppunt Noord

Hallo Tlp, Mag ik vragen waarom je Knooppunt Schiphol Noord hebt hernoemd? Ik weet dat Connexxion en de VRA een dubbele plaatsnaam hanteren, maar op de wiki hanteren we over het algemeen geen dubbele plaatsnamen in titels van pagina's. De officiële naam kan je kwijt op de lijnpagina's in de routestrip. Groet, Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 16 aug 2019 07:41 (CEST)

Hallo Regenmaker, ik heb enkel de spatie uit Schiphol-Noord gehaald omdat dat de spelling is die gebruikt wordt door Connexxion en de VRA, en bovendien in lijn is met het gebruik van spaties in plaats van koppeltekens voor het aanduiden van plaatsnaamdelen in de OV-wereld (stationsnamen zoals Amsterdam Zuid, Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Zaandam Kogerveld, maar ook EBS en voor zover ik weet iedere andere vervoerder zegt tegenwoordig vrijwel altijd Amsterdam Noord, Amsterdam West i.p.v. Amsterdam-Noord, Amsterdam-West). Begrijp ik echter goed dat je met dubbele plaatsnaam de schrijfwijze Schiphol Knooppunt Schiphol Noord i.p.v. Schiphol Knooppunt Noord bedoelt? Daarin heb ik niets veranderd, als je wilt kan ik de pagina alsnog hernoemen naar Schiphol Knooppunt Noord inclusief alle verwijzende pagina's. Groet, Tlp (overleg) 16 aug 2019 13:07 (CEST)
Hallo Tlp, Ik bedoel inderdaad het extra woordje Schiphol. Ik zag wat hernoemingen voorbij komen en ik dacht dat het recent was aangepast, maar je hebt alleen het streepje weggehaald. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 16 aug 2019 23:21 (CEST)
Wil je desondanks dat ik de pagina alsnog opnieuw hernoem? Tlp (overleg) 16 aug 2019 23:32 (CEST)

Routeparameter

Hoi, je mag deze parameter wel wat minder uitgebreid maken, want het is puur bedoeld om een globale route te tonen op haltepagina's. In de routestrip kun je de exacte route al zien. De routeparameters van bijvoorbeeld de buslijnen 341, 347 en N97 worden zo wel heel erg lang... Milco (wikibeheer) (overleg) 16 aug 2019 20:32 (CEST)

Ik ga het een en ander weer afslanken, ik ben duidelijk wat overenthousiast geworden. Tlp (overleg) 16 aug 2019 20:39 (CEST)
Ik wil nogmaals wijzen op het bericht dat Milco heeft geschreven. Voor elke plaats ook elk stadsdeel of gebied aangeven is echt niet nodig. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 18 aug 2019 19:52 (CEST)
Oké, ik ben in de eerste plaats hiermee begonnen omdat het mij opviel dat er soms tussenpunten genoemd werden die in mijn optiek wat willekeurig gekozen waren (hoe belangrijk is Amsterdam VUmc bijvoorbeeld ten opzichte van Amstelveenseweg of Elandsgracht, misschien zelfs Haarlemmermeerstation) en bovendien niet echt duidelijk het verschil in route te zien is tussen lijnen met grotendeels gelijkwaardige routes (lijn 242 en 348 bijvoorbeeld rijden grotendeels gelijk tot aan Uithoorn maar bedienen ieder een ander deel van deze plaats). Maar het klopt ook dat alle haltes terug te vinden zijn in de routestrip voor detailinformatie, ik zal niet meer zo veel met de strips klooien. Tlp (overleg) 18 aug 2019 21:45 (CEST)

Lijn 199

Ik had het gebaseerd op het verleden bij het Sternet, toen dezelfde lijnvoering werd gevormd (maar dan met P40 in plaats van Knooppunt Noord) waarbij de bussen altijd doorreden als een andere lijn, waaronder opvullijn 190. Dat het nog niet in ovinfo staat is logisch; dat gebeurt doorgaans pas nadat een nieuwe dienstregeling enkele dagen geldig is. Geen idee of de koppeling dus terugkomt, maar we zullen het even in de gaten moeten houden. Milco (wikibeheer) (overleg) 16 aug 2019 23:09 (CEST)

Hoekse Hopper

Hoi, ik denk dat je hem het beste net zo als de Delfthopper kan weergeven. Let er wel op dat de bus -voor zover ik weet- feitelijk niet onder een concessie valt. Milco (wikibeheer) (overleg) 25 aug 2019 15:13 (CEST)

Tabel

Ik zag je vraag: Moet deze wijzigingspagina trouwens niet een lijnentabel krijgen zoals bij vrijwel alle andere concessies gebruikelijk is? Het antwoord hierop is: nee. Het is een hulpmiddel en wellicht handig, maar wij verplichten hier niet toe omdat een tabel al op de concessiepagina staat. Enige wat we willen is dat als er wel een tabel is, de wijzingspagina's voor die concessie dat allemaal krijgen om zo een lijn te trekken, maar we gaan niemand verplichten om telkens een tabel te plaatsen. Milco (wikibeheer) (overleg) 3 sep 2019 22:17 (CEST)

Oke, bedankt voor je antwoord. Tlp (overleg) 3 sep 2019 22:43 (CEST)
Heeft de betreffende wijziging trouwens werkelijk op 22 juli plaatsgevonden? Is zo'n rare datum net een paar weken in de zomerdienstregeling --Daniel (overleg) 4 sep 2019 06:22 (CEST)
Zie Milco's overlegpagina. Daarnaast hier een artikel met meer informatie. Tlp (overleg) 4 sep 2019 11:51 (CEST)

Verouderde lijnen

Hallo TLP, Mocht je het leuk vinden om oude lijnen op te knappen op de wiki, dan raad ik je aan eens door de Categorie:Voormalige buslijnen heen te gaan kijken. Veel lijnen hebben nog een oude lay-out, dat betekent:

  • Geen kopje dienstregeling
  • Geen voorganger/opvolger
  • Geen routeparameter
  • Gestructureerde geschiedenis onderaan de pagina (alleen van de periode waarin de lijn heeft gereden)
  • Geen RouteRijPlaats/RouteRijStation sjablonen, zodat ze in de automatische overzichten terechtkomen
  • Namen met dingen zoals Station NS of Busstation/NS (dat moet bij een station gewoon Station of Centraal Station worden).
  • Voormalige routes met RouteTopSpoiler in de geschiedenis verwerken.

Het is maar een suggestie/idee. :) Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 7 sep 2019 14:47 (CEST)

Ik heb in het verleden wel al eens een beginnetje gemaakt met lijn 1 t/m 5 volgens mij, maar het is inderdaad een enorme klus die nog ergens op ons to-do lijstje staat. Wat betreft de naam Station gaat het om de titel van de pagina. We willen de titel zo standaard/eenduidig mogelijk hebben. In de routestrip van de pagina moet je gewoon de naam van de vervoerder gebruiken. Dus op de pagina zelf kan je alle informatie kwijt. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 7 sep 2019 14:56 (CEST)
Prima, het was ook slechts een suggestie voor de toekomst. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 7 sep 2019 19:39 (CEST)

Hulp

Bedankt voor het oplossen, ik zat al te turen maar kon de fout niet ontdekken (slechtziend). Nu is het mooi opgelost. :) Milco (wikibeheer) (overleg) 25 sep 2019 22:53 (CEST)

Nieuwedrgl1-4

Hoi, Ik zag de bewerkingssamenvatting waarin je stelde Anders impliceer je dat de pagina pas vanaf datum X geldig is ;-). Maareh, dat is toch ook exact de situatie wanneer je dat sjabloon gebruikt?!

Immers, als je een pagina aanpast aan een nieuwe dienstregeling welke geldt vanaf datum X dan komt dat op exact hetzelfde neer als dat je de oorspronkelijke tekst gebruikt. De tekst op de pagina geldt dan immers pas vanaf de ingangsdatum van de nieuwe dienstregeling en klopt op het moment dat je kijkt nog niet.--Daniel (overleg) 29 sep 2019 20:25 (CEST)

Snelheid

Zo, je bent wel erg snel. Ik was nog bezig om te checken of er nog verwijzingen waren naar de foute lijn N4, of je had hem al in de categorie Verwijderen gezet. Dat was ik direct daarna van plan te doen, hoor. Meltrain (overleg) 1 okt 2019 22:23 (CEST)

Lijn 574

Hoi TLP, wellicht een idee om toch de omleiding ook bij lijn 174 te verwerken; daar is momenteel überhaupt geen verwijzing te vinden naar een omleiding of naar lijn 574. Wellicht kun je de omleiding van lijn 174 in een spoiler zetten, zodat de reguliere route gewoon zichtbaar blijft. Milco (wikibeheer) (overleg) 24 okt 2019 19:56 (CEST)

Lijn A naar Pernis

Hoi TLP,
Het is prima dat je een pagina hebt aangemaakt voor de tijdelijke verlenging van lijn A naar Pernis, maar in de tussentijd is de periode van verlenging gewijzigd van alleen tijdens de spits naar altijd (afgezien van de momenten dat t/m Kralingse Zoom wordt gereden) en er is volgens mij ook nog een korte periode geweest dat lijn B naar Pernis reed.
Kortom: de geschiedenis is nogal turbulent.
Zouden we dat dan ook nog allemaal moeten toevoegen?
Groeten, Meltrain (overleg) 26 okt 2019 13:31 (CEST)

Wijzigingen met onbekende datum

Zie forum: [1] Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 27 okt 2019 13:00 (CET)

HugoHopper

Hoi TLP, wat mij betreft mag je alles toevoegen zolang het maar wordt bijgehouden. Ik heb er niets op tegen om een dergelijk vervoersysteem inderdaad op te nemen, er zijn wel meer niet-concessiegebonden lijnen op de wiki te vinden. Milco (wikibeheer) (overleg) 29 okt 2019 21:45 (CET)

Hoekse Hopper

Hoi, op een of andere manier komt deze Hopper niet voor in de infobox bij Hoek van Holland Strand, terwijl het bij Haven wel lukt. Kan het komen doordat er bij Strand een halte-infobox wordt gebruikt? Milco (wikibeheer) (overleg) 30 okt 2019 19:29 (CET)

Berichten op het forum

Hoi TLP, je PB's zijn in ieder geval ontvangen, want ik heb ze kunnen lezen. Vooral de laatste was een dusdanige lap tekst en over een onderwerp waar ik niet heel veel weet van heb, dat ik nog even de tijd moet nemen om het helemaal door te lezen, naast de drukte die ik momenteel ondervind op mijn werk. Milco (wikibeheer) (overleg) 9 nov 2019 18:40 (CET)

Lijn 662

Hoi, ik ben überhaupt niet bekend met een lijnnummer van deze buslijn. Milco (wikibeheer) (overleg) 10 nov 2019 14:53 (CET)

Doorverwijzingen paginanamen

Hoi TLP, Ik kan ook met het wikibotje alle doorverwijzingen aanpassen, dat scheelt jou ook een hoop werk. Als je op mijn overlegpagina gewoon een lijst zet met de originele paginanamen en daarachter de nieuwe paginanamen dan laat ik het botje het werk doen. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 11 nov 2019 21:10 (CET)

Halteverzoek

Hoi TLP, Hoe zie jij die beginhaltes in heen- en terugrichting voor je? Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 12 nov 2019 20:30 (CET)

Als 0sr en rs0 maar dan één helft weggegumd en vervangen door een stukje blauwe lijn met wel de uitstulping die bij een beginpunt gebruikelijk is. Eigenlijk zoals bij rhlr en rhrr maar dan voor een begin-/eindpunt. Tlp (overleg) 12 nov 2019 20:52 (CET)
Misschien is het handig om eerst op het forum te bespreken of we deze symbolen willen introduceren. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 12 nov 2019 21:08 (CET)
Huibf en umbusko hebben het in dit topic al eens voorgesteld. Tlp (overleg) 12 nov 2019 21:15 (CET)

Langeafstandsbushaltes

Hoi TLP, Destijds hebben we afgesproken om het aantal haltepagina's te beperken (zie Richtlijnen). Ik zie nu echter dat er voor elke langeafstandsbushalte een haltepagina wordt aangemaakt. Ik zou eerst kritisch kijken of de halte wel daadwerkelijk nodig is voordat deze wordt aangemaakt. Zelf zie ik niet in waarom de halte Haarlem Koudenhoorn of Enschede Kennispark TU een eigen haltepagina nodig hebben. Groeten Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 24 nov 2019 15:03 (CET)

Lijn 62

Hoi, in dit geval betreft het geen expliciete uitstaphalte, maar de doorgaande halte waar onder andere lijn 65 stopt net als de nachtlijnen van GVB en Keolis. In zo een geval mag een halte wel meermaals vermeld worden, het betreft immers geen officiële uitstaphalte.Milco (wikibeheer) (overleg) 24 nov 2019 22:32 (CET)

Amsterdam Amstelstation

Hoi TLP, bij het Amstelstation zijn twee haltelocaties voor de bussen: een busstation naast het stationsgebouw voor lijnen die er starten en eindigen en een halte "beneden" bij het Julianaplein voor alle doorgaande lijnen. Als jij tijd en zin hebt, zou je dan kunnen kijken of je dit zou kunnen splitsen zodat we twee tabellen krijgen? Ik ben er zelf helaas niet handig genoeg in en ik denk dat ik het sneller verkeerd doe dan goed... Voor de voormalige lijnen hoef je niets aan te passen omdat die toen bij een groot busstation stopten dat toen nog op het Julianaplein lag vóór het stationsgebouw. Milco (wikibeheer) (overleg) 25 nov 2019 19:27 (CET)

De haltenaam hoef je nergens te wijzigen, de halte heet voor alle lijnen Amstelstation zonder toevoeging "(Julianaplein)". Milco (wikibeheer) (overleg) 25 nov 2019 21:47 (CET)
Dat gebruiken we enkel wanneer een lijn op twee locaties bij hetzelfde station stopt dat wel dezelfde naam heeft. Als je het wil weghalen, graag. Bij lijn 62 mag je het wel laten staan dus. Milco (wikibeheer) (overleg) 25 nov 2019 21:57 (CET)
Prima, dankjewel! Milco (wikibeheer) (overleg) 25 nov 2019 22:13 (CET)

Haltes Smitsweg en Voorweg

Hoi TLP,
Ik ggok dat de halte Smitsweg inderdaad met de komst van EBS vernoemd is. Sindsdien wordt de halte ook veel frequenter bediend, want eerst stopten alleen lijn 104 en spitslijn 110 er.
Bij de halte Voorweg kan ik van het haltebordje aan de provinciale weg de tekst niet lezen (en de enige keer dat ik er ooit gestopt ben was het donker), maar de halte richting Rockanje heet echt Voorweg. Ik ga ermee akkoord om de halte richting Hellevoetsluis Provincialeweg/Voorweg te noemen en de halte richting Rockanje Voorweg te noemen.
Groeten, Meltrain (overleg) 30 nov 2019 11:40 (CET)

Lijnkleuren

Hoi, Eigenlijk heel simpel: printscreen van de lijnfolder (zijn bij U-link in lijnkleur), plakken in Photoshop en dan met de pipet-tool de juiste kleur selecteren. Als ik dan op het blokje van de actieve kleur klik zie je alle kleurcodes erbij staan (voor de wiki is de hexadecimale het handigst). Volgens mij moet dit ook in Paint kunnen, maar dat weet ik niet uit mijn hoofd --Daniel (overleg) 30 nov 2019 16:25 (CET)

Zoals ik al schreef: met een screenshot. :Dus folder met de kleur in beeld, druk op de printscreen knop op je toetsenbord en vervolgens kies je in Photoshop (of Paint) voor plakken ;) --Daniel (overleg) 30 nov 2019 20:03 (CET)

Pijlen

Hoi TLP, hoewel je de vraag aan Regenmaker hebt gesteld, geef ik als mede-wikibeheerder antwoord. Het gebruik van een pijl in de titel is geen gewoonte en dat zal het ook niet worden. De reden hiervoor is het voorkomen van hernoemen en aanpassen van doorverwijzingen op het moment dat men besluit een rit in de tegenrichting toe te voegen of juist een rit in één richting op te heffen. Ik zal Thom69 berichten dat pijlen gebruiken in de titel dus niet de bedoeling is. Groeten, Milco (wikibeheer) (overleg) 6 dec 2019 15:49 (CET)

Oostendam

We hadden allebei gelijk, vandaar dat Qbuzz het vorig jaar nog als Ridderkerk benoemde... https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Oostendam --Daniel (overleg) 9 dec 2019 17:27 (CET)

P+R Papendorp

Hoi, Dat die streep daar staat weet ik, maar waar 'ie vandaan komt niet ;-) In Inkscape zie ik 'm niet namelijk, dus dat is ergens een bugje in de rendering vermoed ik--Daniel (overleg) 10 dec 2019 21:42 (CET)

Ah, gevonden... streep is nu weg--Daniel (overleg) 10 dec 2019 21:54 (CET)
Dat ligt aan je cache, ik moet ook steeds CTRL-F5 doen om de laatst geüploade versie op de bestandspagina te zien. Had het bestand nog open staan, dus de nieuwe versie was een kleine moeite--Daniel (overleg) 10 dec 2019 22:21 (CET)

Wikibotje

Hoi TLP, Jij vraagt om verschillende paginanamen te hernoemen waar bij de plaatsnaam een streepje toegevoegd moeten worden of juist weggehaald moet worden, zou je daar een lijst van kunnen maken? Anders moet ik dat zelf allemaal gaan uitzoeken en daar heb ik geen tijd voor. De lijst met dingen die nog moet doen is zelf ook als behoorlijk lang. :) Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 15 dec 2019 20:37 (CET)

Treinseries

Hoi TLP, graag vermeld ik enkel materieelsoorten die de hele dag voorkomen, en niet een enkele vroege of late rit. Deze mogen bij de opmerkingen wel vermeld worden, maar liever niet in de infobox. Die materieelsoort is immers schaars ten opzichte van de rest.~Bij de 3500 ben ik dat blijkbaar vergeten weg te halen in de infobox. Dat de series van 2019 nog op huidig staan is logisch als niemand ze nog op voormalig heeft gezet. Milco (wikibeheer) (overleg) 16 dec 2019 09:06 (CET)

Haltetaxi

Hoi TLP, Kan je misschien bij de data in de geschiedenis ook links naar de wijzigingspagina toevoegen? Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 19 dec 2019 23:33 (CET)

Wilhelminasluis

Bedankt voor de tip, ik heb het aangepast. Milco (wikibeheer) (overleg) 24 dec 2019 20:26 (CET)

Lijn 136/139 Hoorn

Hoi TLP, op de pagina's van de lijnen 136 en 139 in Hoorn (en mogelijk meer) vind ik een omleiding met einddatum 31 december 2019. Dit is inmiddels ruimschoots voorbij. Zou je willen nakijken wat de status is en de omleiding daarop aanpassen? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 19 jan 2020 12:23 (CET)