Overleg gebruiker:Milco

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 572

Hoi Milco,

Ik zou niet omleidingen toevoegen om het toevoegen, zeker als er geen omleidingsbericht is. Lijn 572 heb ik dit weekend nog zien rijden in Vathorst en rijdt sowieso NIET dezelfde omleiding als lijn 101. Aannemelijk kan deze omdat 't een buurtbus is makkelijker omrijden via straten in de directe omgeving van de normale route--Daniel (overleg) 21 jul 2019 22:57 (CEST)

Daarom had ik het ook niet toegevoegd, wel puur omdat ik de omleiding bij lijn 101 zag. Weet jij wellicht wat wel de omleidingsroute van lijn 572 is? Dan kan het aangepast worden. Als die route onduidelijk is haal ik het gewoon weer weg.. Milco (wikibeheer) (overleg) 22 jul 2019 07:46 (CEST)
Hoi, Ik weet ook niet wat de omleiding exact is. Hij reed zaterdag in elk geval gewoon de Heideweg op, maar als ik de fasering van de werkzaamheden in Hooglanderveen op de site van de gemeente Amersfoort bekijk zou 'ie net niet het smalle paadje naar station Vathorst op kunnen vanaf de Heideweg. Oftewel: heb geen idee hoe die rijdt, maar in elk geval niet over de ringweg zoals de 101 doet.--Daniel (overleg) 22 jul 2019 21:50 (CEST)

Lijn 199

Hoi Milco, hoezo klopt de bewering dat reizigers naar Airport en P30 op Knooppunt Noord moeten overstappen niet? Op de wijzigingspagina staat toch echt: "In de andere richting eindigt lijn 199 met vrijwel alle ritten op Knooppunt Noord. Hier kun je zeer hoogfrequent overstappen richting Airport/Plaza en verder." Ook op OVinfo zie ik geen koppelingen met andere lijnen. Dat lijkt mij toch duidelijk? Groet, Tlp (overleg) 16 aug 2019 23:02 (CEST)

Ik stel dan voor om jouw wijziging toch terug te draaien, omdat ook in het vervoerplan vanaf pagina 19 een paragraaf is gewijd aan het Terugtredend Schipholnet. Bij lijn 199 (pagina 24/25) staat vervolgens: "De verlenging naar Praam is alleen mogelijk door de combinatie met het terugtredende Schipholnet. Het traject Knooppunt Noord – Airport/Plaza is in die filosofie niet meer noodzakelijk, en dat creëert extra kansen voor een betere ontsluiting van de Amstelveense wijken Middenhoven en Westwijk." Toegegeven, het geciteerde stuk tekst geeft de suggestie dat de lijn in beide richtingen tot Knooppunt Noord ingekort wordt en zegt niets over een eventuele koppeling met andere lijnen, desondanks wordt de toekomstige situatie bij lijn 194 en 195 (pagina 23/24) wél toegelicht waarbij de overstap op Knooppunt Noord expliciet wordt genoemd, en al met al lijkt mij de situatie voor lijn 199 met de informatie op de website vrij aannemelijk. Tlp (overleg) 16 aug 2019 23:32 (CEST)