Overleg gebruiker:Milco

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Amsterdam, Johan Huizingalaan

Hallo Milco,

Ik ben een nieuwe pagina gestart, namelijk de Amsterdam, Johan Huizingalaan. Ik vond dit wel een toevoeging, omdat er veel op- en overstapmogelijkheden zijn. Alleen moeten de desbetreffende lijnen nog een linkje krijgen bij deze halte. Het gaat om de volgende lijnen: 2, 18, 62, 195, 247, 288, 302 en 398. Ik vroeg me af of jij ze er in kon zetten.

Mvg, Xander zwiers (25-09-2019)

Lijn 572

Hoi Milco,

Ik zou niet omleidingen toevoegen om het toevoegen, zeker als er geen omleidingsbericht is. Lijn 572 heb ik dit weekend nog zien rijden in Vathorst en rijdt sowieso NIET dezelfde omleiding als lijn 101. Aannemelijk kan deze omdat 't een buurtbus is makkelijker omrijden via straten in de directe omgeving van de normale route--Daniel (overleg) 21 jul 2019 22:57 (CEST)

Daarom had ik het ook niet toegevoegd, wel puur omdat ik de omleiding bij lijn 101 zag. Weet jij wellicht wat wel de omleidingsroute van lijn 572 is? Dan kan het aangepast worden. Als die route onduidelijk is haal ik het gewoon weer weg.. Milco (wikibeheer) (overleg) 22 jul 2019 07:46 (CEST)
Hoi, Ik weet ook niet wat de omleiding exact is. Hij reed zaterdag in elk geval gewoon de Heideweg op, maar als ik de fasering van de werkzaamheden in Hooglanderveen op de site van de gemeente Amersfoort bekijk zou 'ie net niet het smalle paadje naar station Vathorst op kunnen vanaf de Heideweg. Oftewel: heb geen idee hoe die rijdt, maar in elk geval niet over de ringweg zoals de 101 doet.--Daniel (overleg) 22 jul 2019 21:50 (CEST)

Lijn 199

Hoi Milco, hoezo klopt de bewering dat reizigers naar Airport en P30 op Knooppunt Noord moeten overstappen niet? Op de wijzigingspagina staat toch echt: "In de andere richting eindigt lijn 199 met vrijwel alle ritten op Knooppunt Noord. Hier kun je zeer hoogfrequent overstappen richting Airport/Plaza en verder." Ook op OVinfo zie ik geen koppelingen met andere lijnen. Dat lijkt mij toch duidelijk? Groet, Tlp (overleg) 16 aug 2019 23:02 (CEST)

Ik stel dan voor om jouw wijziging toch terug te draaien, omdat ook in het vervoerplan vanaf pagina 19 een paragraaf is gewijd aan het Terugtredend Schipholnet. Bij lijn 199 (pagina 24/25) staat vervolgens: "De verlenging naar Praam is alleen mogelijk door de combinatie met het terugtredende Schipholnet. Het traject Knooppunt Noord – Airport/Plaza is in die filosofie niet meer noodzakelijk, en dat creëert extra kansen voor een betere ontsluiting van de Amstelveense wijken Middenhoven en Westwijk." Toegegeven, het geciteerde stuk tekst geeft de suggestie dat de lijn in beide richtingen tot Knooppunt Noord ingekort wordt en zegt niets over een eventuele koppeling met andere lijnen, desondanks wordt de toekomstige situatie bij lijn 194 en 195 (pagina 23/24) wél toegelicht waarbij de overstap op Knooppunt Noord expliciet wordt genoemd, en al met al lijkt mij de situatie voor lijn 199 met de informatie op de website vrij aannemelijk. Tlp (overleg) 16 aug 2019 23:32 (CEST)

Hoekse Hopper

Hoi Milco, er moet nog een pagina voor de Hoekse Hopper aangemaakt worden die vanaf morgen in Hoek van Holland gaat rijden. De bus krijgt het lijnnummer 435 maar heeft verder alle kenmerken van een flexnet (zie bijvoorbeeld de spelregels op de Facebookpagina van Hoekse Hopper en dit YouTubefilmpje. Hoe kan de informatie over de Hoekse Hopper het best weergegeven worden?

  • Als flexnet, waarbij de Hoekse Hopper één pagina krijgt en op de pagina genoemd wordt dat de bus (administratief) onder lijnnummer 435 rijdt.
  • Als lijn 435, waarbij wordt aangegeven dat de bus alleen via gereserveerde haltes op afroep rijdt. Tevens een aparte pagina voor de formule Hoekse Hopper (vervoerder zal Regionale Vervoer Regisseur zijn).

Groet Tlp (overleg) 25 aug 2019 15:11 (CEST)

Fijn dat we het daar in ieder geval over eens zijn. Dat de bus als het goed is niet onder een concessie valt was mij ook al opgevallen. Tlp (overleg) 25 aug 2019 15:54 (CEST)

Inkorting buurtbus 701

De verhuizing van het ziekenhuis heeft plaatsgevonden op 22 juli 2019, op die dag is ook de eindhalte verplaatst. --Bezeh (overleg) 3 sep 2019 21:39 (CEST)

Terminologie Hoekse Lijn/Hofpleinlijn

Hoi Milco, ruim een maand geleden heb ik hier een discussie geprobeerd op te starten met de vraag of we de Hoekse Lijn en de Hofpleinlijn een metro, lightrail of sneltram moeten noemen, vooral omdat alle drie de termen op dit moment door elkaar worden gebruikt, en daar is de gisteren aangemaakte pagina van lijn B geen uitzondering op. Graag zou ik op de discussiepagina jouw mening willen hoe hierin het best consistentie gebracht kan worden. Alvast bedankt! Groet, Tlp (overleg) 18 sep 2019 17:21 (CEST)

RE: Hulp

Graag gedaan, excuses voor het geval ik wat vanzelfsprekend overkwam. Ik weet dat je slechtziend bent maar kreeg tot nu toe het idee dat dit vooral met verzien problemen hebt, aangezien ik je vaak genoeg spel- en interpunctiefouten heb zien verbeteren. Hoe dan ook, hopelijk heb je nu wat handvatten voor probleemoplossing in dit soort gevallen :). Tlp (overleg) 25 sep 2019 23:04 (CEST)

Omleiding lijn 641/642

Hoi, De omleiding blijkt verlengd, maar eindigt eind deze week... ik verwijder 'm dus maar vast--Daniel (overleg) 6 okt 2019 22:21 (CEST)