Doneer nu om de OVNL wiki draaiende te houden! Lees meer.
Stand per 16 oktober 2022: 62 / 700

Overleg gebruiker:Omaylie

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste Omaylie, De categorie concessie wordt al automatisch toegevoegd aan de concessiepagina's. Het heeft daarom geen zin om deze opnieuw handmatig op de pagina's te plaatsen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je met mij contact opnemen. Groeten Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 3 mrt 2018 22:04 (CET)

RouteRijHPlaats / RouteRijHStation

Hoi Omaylie,
Het is alleen de bedoeling om deze parameters te gebruiken voor locaties waar "bestaande" lijnen eerst wel kwamen en nu niet meer.
Op plekken waar ze nu nog steeds komen, staan deze lijnen immers al in het overzicht op die pagina.
Het is goed dat je zo enthousiast bezig bent, maar graag alleen toepassen op de juiste locaties.
Alvast bedankt.
Groeten, Meltrain (overleg) 5 jul 2021 19:51 (CEST)

Hoi Meltrain, Dat is helemaal prima. Groeten, Omaylie (overleg) 5 jul 2021 20:02 (CEST)

Meerkerk A27-N214

Hoi,

Graag voortaan even overleggen waarom ik een wijziging uit het lijstje met onbekend moment nog niet had verwerkt in plaats van hem dan maar als een blind paard overal te gaan zitten invoeren.

Zoals je aan de vraag had kunnen zien stond Meerkerk A27-N214 in april al in de dienstregeling. Dus de kv1 hielp me hier niet echt verder. Maar 30 juli als wijzigingsdatum is dus sowieso klinkklare onzin, waarmee het een wijziging op onbekende datum blijft.

--Daniel (overleg) 22 nov 2021 06:32 (CET)

Spellingscontrole

Waar is het voor nodig om binnen een paar minuten nadat ik een pagina bewerkt heb er gelijk als spellingscontrole langs te gaan. Ik loop die dingen echt nog zelf wel na als ik alles gehad heb--Daniel (overleg) 3 dec 2021 21:16 (CET)

Toevoegen van onzin

Hoi, Als je een regio niet kent, attendeer dan gewoon even degene die 'm bijwerkt in plaats van onzin toe te voegen als je een miniscuul foutje ziet... Dit in plaats van bij tig busstations de onzinnige vermelding van verbindingen met Hendrik-Ido-Ambacht toe te voegen, terwijl Ridderkerk nog een restantje van de opgeheven lijn 191 was en niks met Oostendam te maken had.--Daniel (overleg) 5 dec 2021 20:17 (CET)