Overleg gebruiker:Etienne

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 85 Groningen/Drenthe

Hoi Etienne, bij lijn 85 in concessie GD mis ik een routedeel naar de scholen in Leweborg. Zou jij deze wijziging willen doorvoeren? Alvast bedankt. Milco (wikibeheer) (overleg) 17 dec 2018 21:57 (CET)

Ringlijn België

Hallo Etienne, Zou je misschien de Belgische lijnen met ringlijn in hun titel kunnen hernoemen? Alvast bedankt. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 21 jan 2019 20:06 (CET)

Omleiding Enschede

Beste Etienne, zou je bij de lijnen 73 en 74 het verstoringssjabloon willen toevoegen zodat duidelijk is wat er aan de hand is? Alvast bedankt. Milco (wikibeheer) (overleg) 16 mrt 2019 21:45 (CET)

Nachtbussen carnaval

Hoi Etienne, nu het carnaval al lang weer achter de rug is; zou jij de nachtlijnen van Arriva Den Bosch en Limburg die je voor carnaval had bijgewerkt weer op voormalig willen zetten? Alvast dank! Milco (wikibeheer) (overleg) 20 mrt 2019 22:29 (CET)

Lijn 45 Tiel Station - Wageningen Busstation

Hoi Etienne, Ik zie dat je de naam van de halte in IJzendoorn weer terug veranderd heb van Molenstraat naar Keizerstraat. Maar in het dienstregelingsboekje wat ik hier voor me heb liggen staat toch echt Molenstraat. Daarom heb ik het aangepast. Eelke-Hendrik (overleg) 10 apr 2019 20:56 (CEST)

Maar je zit het bij een huidige lijn te wijzigingen en niet bij een voormalige lijn, daarnaast wordt op de pagina altijd de situatie uit de laatste dienstregeling weergegeven. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 10 apr 2019 21:52 (CEST)
Ik zie het nu ook. Het is een huidige lijn. Oeps foutje Eelke-Hendrik (overleg) 11 apr 2019 16:10 (CEST)

Omleiding

Hoi Etienne, bij lijn 510 heb je een omleiding toegevoegd met als einddatum voorjaar 2019. Dit is inmiddels zo goed als voorbij. Zou je de omleidingen willen aanpassen of verwijderen? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 18 jun 2019 19:04 (CEST)

Buslijnen België 2019

Hoi Etienne, Er staan nog enkele Belgische buslijnen in de categorie verouderd. Zou jij die kunnen nakijken? Alvast bedankt. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 6 jul 2019 17:52 (CEST)

Terminologie Hoekse Lijn/Hofpleinlijn

Hoi Etienne, ruim een maand geleden heb ik hier een discussie geprobeerd op te starten met de vraag of we de Hoekse Lijn en de Hofpleinlijn een metro, lightrail of sneltram moeten noemen, vooral omdat alle drie de termen op dit moment door elkaar worden gebruikt, en daar is de gisteren aangemaakte pagina van lijn B geen uitzondering op. Graag zou ik op de discussiepagina jouw mening willen hoe hierin het best consistentie gebracht kan worden. Alvast bedankt! Groet, Tlp (overleg) 18 sep 2019 17:22 (CEST)

Inschrijvingen

Hoi Etienne, Denk je niet dat je wat veel hooi op je vork neemt in Nederland met grote concessies als Oost-Brabant, West-Brabant, Limburg, GD en Achterhoek-Rivierenland? Zeker omdat in GD ook een nieuwe concessie ingaat. Ik kom uit op zo'n 550 lijnen die halte voor halte gecheckt moeten worden. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 8 okt 2019 06:37 (CEST)

Daarom zet ik bij de opmerkingen-regel ook "wellicht hulp nodig". Mocht dat het geval zijn, laat ik dat wel weten. Etienne (overleg) 8 okt 2019 18:42 (CEST)
Mocht je hulp nodig hebben, dan ben ik bereid eventueel (een deel van) Limburg over te nemen. Hoeft niet natuurlijk. :) Umbusko (overleg) 10 okt 2019 16:57 (CEST)
Ik kan indien nodig helpen met GD :) Bys1 (overleg) 19 okt 2019 15:11 (CEST)

Nieuwe dienstregeling stadsdienst Tilburg

Hoi Etienne, op de wijzigingspagina van Oost-Brabant had je vermeld dat er bij de stadsdienst Tilburg hooguit enkele tijden wijzigen met enkele minuten, maar er is wel degelijk een wijziging met lijn 3: deze heeft voortaan het Stadhuisplein altijd als tussenhalte en start of eindigt altijd op het Centraal Station. Van aanvang dienst tot ongeveer 13:00 uur rijdt de bus vanaf de Koolhovenlaan via het Centraal Station en het Stadhuisplein naar het Centraal Station om daar te eindigen en rijdt een andere rit vanaf het Centraal Station naar de Koolhovenlaan. Na ongeveer 13:00 uur geldt dit precies andersom, waarbij de ronde door het centrum wel in dezelfde richting wordt bediend. Milco (wikibeheer) (overleg) 13 nov 2019 11:58 (CET)

Wijzigingen GD

Hoi, hierbij enkele opmerkingen bij de wijzigingen voor GD. Wellicht was je al van plan om een deel hiervan aan te passen (er staat niet voor niets een Meebezig-sjabloon, maar ik wil toch even het volgende melden:

 • Lijn 100 wordt volgens OVinfo opgeheven, maar ik meende in het overzicht op de website van Qbuzz iets anders te hebben gelezen (iets met blijvende aansluitingen van/naar Londen).
 • Je vermeldt dat er een nieuwe lijn 182 komt en dat lijn 604 wordt opgeheven, maar dit is niet veel meer dan het vernummeren van 604 naar 182.
 • Wellicht is het handig om te vermelden dat er ter vervanging van de rit van lijn 42 die niet meer via Bourtange gaat rijden een extra rit van lijn 11 wordt toegevoegd. Ook aan het begin van de middag wordt volgens mij nog een rit toegevoegd.
 • Lijn 61 krijgt een kwartiersdienst in spitsrichting met koppelingen aan lijn 45 in Middelstum, maar hier was je misschien nog niet aan toegekomen.
 • Lijn 88 rijdt nu niet naar P+R Hoogkerk maar via het dorp naar Groningen toe. De route wordt dus gewijzigd om naar P+R te rijden.

Groet, Bys1 (overleg) 19 nov 2019 13:50 (CET)

Hoi, ik had de teksten die jij nu weer hebt toegevoegd juist weggehaald en overal de wijzigingen op de volgende regel gezet omdat die notatievorm bij de meeste concessies gebruikt wordt en ik die duidelijker en overzichtelijker vind. Anders staat alles zo op elkaar gepropt en ook het tonen van de paginanaam zoals die is vind ik zelf duidelijker. Bys1 (overleg) 16 dec 2019 22:10 (CET)

Wijzigingen West Brabant

Hoi Etienne. Mag ik BravoFlex BoZ aanmaken en uitwerken ?--Huibf (overleg) 22 nov 2019 19:48 (CET)

Ik vindt het helemaal prima, dat scheelt mij weer wat uitzoekwerk. Kan jij dan ook de andere Bravoflexxen nalopen in West-Brabant of daar nog wijzigingen zijn? Etienne (overleg) 22 nov 2019 19:56 (CET)
accoord--Huibf (overleg) 22 nov 2019 20:19 (CET)

Lijn 326 Brabant

Hoi Etienne, ik zou bij lijn 326 de routestrip op een aantal punten wijzigen. Van meest naar minst urgent:

 • De rit vanuit Sleeuwijk zou ik rechts van de blauwe lijn weergeven. Nu zit tussen het icoon van het busstation en de pijl een blauwe doorgaande lijn, dat vind ik niet echt duidelijk/mooi.
 • De aftakking voor beginhalte Amphia Ziekenhuis Molengracht zou ik naar links doen en de aftakking voor beginhalte Breepark naar rechts, zodat altijd zo min mogelijk afstand is tussen de bolletjes en de tekst. Nu is er een gat van twee bolletjes bij halte Breepark.
 • Om een soortgelijke reden zou ik de aftakking bij Raamsdonksveer Keizersdijk naar rechts doen en de inhoud van de lusroute één kolom opschuiven.
 • En eveneens om een soortgelijke reden zou ik de aftakking bij Breda Centraal Station naar rechts doen.

Onderstaande voorstellen vragen meer ruimte op de pagina, maar de routestrip krijgt naar mijn mening hierdoor wel een betere layout. Hopelijk kun je hier wat mee.

Groet, Tlp (overleg) 26 nov 2019 22:58 (CET)

Lijn 106

Hoi Etienne, zojuist gaf je aan West-Brabant klaar te hebben. Wel zie ik dat lijn 106 ontbreekt in de tabel op zowel de dienstregeling- als de concessiepagina. Zou je deze willen toevoegen? Dankjewel! Milco (wikibeheer) (overleg) 27 nov 2019 22:21 (CET)

Helaas wordt er nu bij lijn 106 gelinkt naar lijn 105, zou je ook dit nog willen corrigeren? Milco (wikibeheer) (overleg) 27 nov 2019 22:31 (CET)

Halte Hoevenseweg

Hoi Etienne, De halte Eikenwal wordt niet hernoemd maar verplaatst. Zou je dit kunnen aanpassen? Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 30 nov 2019 20:28 (CET)

En wat is je bron daarbij? ;)
De Eikenwal komt niet voor in de nieuwe dienstregeling. Etienne (overleg) 30 nov 2019 21:54 (CET)
Mijn bron is mijn eigen waarneming. De gemeente is bezig met de halte te verleggen. Bovendien staat de halte op google maps ook op een andere plaats ingetekend... Halte Eikenwal is weggehaald. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 30 nov 2019 22:05 (CET)

Wijzigingen onbekende datum

Hoi Etienne, Ik zie dat je op verschillende pagina's nog wijzigingen met onbekende datum neerzet die niet op mijn overlegpagina staan. Zou je die daar ook kunnen neerzetten dan kan ik de hele lijst rond Kerst afwerken. Bedankt. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 7 dec 2019 22:45 (CET)

Volgens mij heb ik de onbekende wijzigingen wel gemeld allemaal. Etienne (overleg) 9 dec 2019 19:07 (CET)

Avondvlinders Venlo

Hoi Etienne, wat is jouw bedoeling met de titels van de door jou aangemaakte pagina's? De titels hebben nu niet de standaardnotitie voor een buslijn; ook bij andere Avondvlinders elders in het land komt het woord "Avondvlinder" niet voor in de titel. Graag verneem ik jouw bedoeling of zie ik een aanpassing van beide titels. Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 8 dec 2019 21:52 (CET)

Dat was min of meer een naam die ik tijdens het maken van de wijzigingspagina meegegeven heb en vervolgens niet aangepast heb.Etienne (overleg) 9 dec 2019 19:07 (CET)

Concessie Limburg

Hoi Etienne, Ik zou nog eens kritisch kijken naar de concessie Limburg. Ik kom op sommige pagina's verkeerde voorgangers tegen, enkele wijzigingen staan niet op de wijzigingspagina of bij enkele lijnen klopt de geschiedenis niet. Graag pas aftekenen indien dit is afgerond. Mocht dit niet lukken voor 15 december dan mag de inschrijving zoals normaal worden overgenomen. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 8 dec 2019 22:10 (CET)

Nochtans heb ik elke lijn nagelopen aan de hand van de dienstregeling op de website en het busboekje dat sinds half vorige week online kwam. Etienne (overleg) 9 dec 2019 19:07 (CET)
Zelf kwam ik dit nog tegen:
 • Lijn 6 Blerick Klingerberg - Tegelen Spechtstraat - Geschiedenis en routeparameter kloppen niet
 • Lijn 7 Venlo, Station - Stalberg - Voorganger klopt niet
 • Concessie Limburg (2017-2031) - Dienstregelingspagina 2020 mist
 • Dienstregeling concessie Limburg 2020 - Nergens staat dat o.a. lijn 79 wordt ingekort tot station Horst-Sevenum. Verder bij o.a. lijn 64 mist nog wat.
Zal vast voor nog wat andere lijnen gelden, heb alleen een snelle check van enkele lijnen rond Venlo gedaan. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 10 dec 2019 20:40 (CET)
Ik zie nog lijn 447 als dingen die nog geheel verwerkt zijn. Bij lijn 64 miste de halte Krings nog op de wijzigingspagina, die heb ik maar toegevoegd. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 10 dec 2019 22:14 (CET)

PB

Etienne, graag verwijs ik je naar de zojuist verstuurde PB. Milco (wikibeheer) (overleg) 9 dec 2019 18:58 (CET)

Gezien; reactie volgt. Etienne (overleg) 9 dec 2019 19:07 (CET)

Achterhoek-Rivierenland

Hoi Etienne, Ik heb de splitsing van Achterhoek-Rivierenland ongedaan gemaakt, omdat deze al bijna helemaal is bijgewerkt door jou. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 12 dec 2019 21:18 (CET)

Lijn 418 GD

Hoi Etienne, in de geschiedenis van deze lijn bij 15 december schrijf je: "(...) naast gewijzigde vertrek- en aankomsttijden werden de volgende haltes hernoemd: N34 in Annen naar Oprit N34, (...) en de halte N34 in Westlaren naar P+R Westlaren." Als ik vervolgens in de dienstregeling kijk kom ik geen halte Oprit N34 tegen maar wel de halte P+R Annen, en ik kom ook een halte N34 in Westlaren tegen (die overigens om een voor mij onduidelijke reden op twee verschillende plaatsen in de routestrip staat; het is toch één en dezelfde halte?). Zou je hier nog naar kunnen kijken? Groet, Tlp (overleg) 14 dec 2019 23:22 (CET)

Lijn 294

Volgens mij mist bij deze lijn in Oost-Brabant nog een stukje geschiedenis. Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 15 dec 2019 20:09 (CET)

Done that Etienne (overleg) 15 dec 2019 20:22 (CET)

Lijn 584

Hoi, ik zie dat je materieel hebt toegevoegd voor lijn 584. Weet je toevallig ook wat dit voor busjes zijn? (Aanwezigheid lijnfilm, kleurstelling/huisstijl?) Bys1 (overleg) 15 dec 2019 21:08 (CET)

Ik zie net een bericht op het forum, ben nog wel benieuwd of dat ding een lijnfilm heeft en of die de volledige route aangeeft (zoals ook bij buurtbusjes gebeurt€ of gewoon de eindbestemming,

Lijn 725

Hoi Etienne, waar haal je vandaan dat Garage du Perron ritten rijdt op lijn 725? Ik zag er niks over vermeld staan in de dienstregeling, terwijl bij (de meeste?) lijnen met onderaannemers een lijstje achter de dienstregeling hangt met welke ritten door wie gereden worden. Daarom had ik het weggehaald. Umbusko (overleg) 16 jan 2020 23:15 (CET)

Ik ben uit gegaan van het lijstje wat op Zone01 stond en aldaar staat dat 0,4% van de ritten op deze lijn door Garage du Perron wordt gereden. Dat zal dus slechts één rit betreffen, maar het blijft dus een onderaannemer. Etienne (overleg) 17 jan 2020 17:59 (CET)
Dat zal inderdaad wel betrouwbaar zijn, waarschijnlijk had de TEC geen zin om dat toe te lichten. Kandidaat lijkt me de ochtendrit naar Dolhain École Saint-Joseph: dat is de enige met een ritnummer in de 300, terwijl de overige ritten onder de 100 genummerd zijn. Umbusko (overleg) 17 jan 2020 18:55 (CET)

Wijzigingen Rotterdam

Hoi Etienne, Ik zie dat er een aantal dubbele pagina's zijn ontstaan, zoals Wijzigingen concessie Rotterdam stadsvervoer 2010 en Wijzigingen concessie Rotterdam stadsvervoer 2009. Zou jij die kunnen samenvoegen? Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 10 mei 2020 15:10 (CEST)

Shuttle Business Bus

Hoi Etienne, weet jij wellicht meer over deze formule rond Haarlem? Ik weet dat deze er inderdaad was, maar heb niet voldoende informatie. Ik heb wel een klein beginnetje gemaakt op de gelinkte pagina en ik weet niet of jij dat wellicht kan aanvullen? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 18 jun 2020 19:55 (CEST)

Geschiedenis lijn G2

Hoi Etienne,
zou je even kunnen kijken naar de geschiedenis van lijn G2? Wat er nu staat over de veranderde frequenties tijdens de vakanties in 2012 en 2016 kan niet kloppen, maar door de geschiedenis van de pagina heengaan heeft me niet geholpen om te achterhalen hoe het precies zit. Misschien is er in 2016 niets veranderd, behalve de tijden? Dan zou het kunnen kloppen. Wel ontdekte ik door het door de geschiedenis heen bladeren dat het stukje naar Kattevennen ooit als belbus bediend werd, maar dat dit (in 2017?) is afgeschaft, maar daar zwijgt de geschiedenis dan weer over. Misschien weet jij dit nog? Groet, Umbusko (overleg) 8 jul 2020 17:47 (CEST)

De frequentieverlaging in 2012 klopt sowiso; die van 2016 vindt ik dit op internet "Lijn G2 Genk – Ziekenhuis Oost-Limburg / Kattevennen rijdt tijdens de schoolvakantie ieder uur langs het kerkhof van Genk in plaats van ieder halfuur.". Dat afschaffen van die belbussen is mij inderdaad onbekend gebleven, want datzelfde gebeurde ook in Tongeren en Sint-Truiden, die kan ik helaas nergens vinden. Etienne (overleg) 8 jul 2020 17:59 (CEST)
Hm, het enige wat ik er dan van kan maken is dat in 2012 in de vakanties versoberd werd tot 2x/uur, dat wil zeggen 1x/uur Vlakveld-Ziekenhuis en 1x/uur Vlakveld-Ziekenhuis-Kattevennen en dat dat in 2016 veranderd is in 1x/uur Vlakveld-Ziekenhuis en 1x/uur Heempark-Ziekenhuis-Kattevennen. En dat de zin "Deze wijziging werd later weer ongedaan gemaakt" weg moet. Zou dat kunnen? Umbusko (overleg) 8 jul 2020 18:28 (CEST)
Dat lijkt me dan wel. Over die belbussen heb ik navraag gedaan en wacht op reactie uit België Etienne (overleg) 8 jul 2020 20:03 (CEST)

Dubbele pagina lijn 192

Hoi Etienne, ik ontdekte toevallig dat deze pagina een duplicaat is van Lijn 192 Echt Diepstraat - Maria Hoop Hofje. Die eerste pagina kan dus weg, maar de routestrips zijn niet helemaal hetzelfde. Met de geschiedenis op de tweede pagina kan ik niet alle verschillen verklaren; daar ontbreekt het een en ander. Aangezien je beide pagina's ooit hebt aangemaakt, hoop ik dat jij kunt achterhalen wat correct is? :) Umbusko (overleg) 24 jul 2020 11:25 (CEST)

Concessie Zuidoost-Drenthe

Hoi Etiënne,
Op de pagina Dienstregeling concessie Zuidoost-Drenthe 2007 staat lijn 33 vermeld, maar op de andere pagina's die bij die concessie hoorden, wordt lijn 33 niet vermeld.
Hoorde lijn 33 dus wel of niet bij die concessie? En zo niet, waar dan wel bij?
Groeten, Meltrain (overleg) 25 jul 2020 12:06 (CEST)

Lijn R4

Hoi, met die redenering zouden ook bijna alle huidige lijnen zowel "entiteit" als "bassin de mobilité" in de infobox moeten hebben? Bijna alles heeft immers ook in het "entiteit"-tijdperk gereden. Dat lijkt me niet echt wenselijk? Bij lijn 1 bijvoorbeeld staat ook alleen de huidige concessie in de infobox en niet ook die van 2007-2016. Ik zou desnoods op de pagina's van de entiteiten een zin erbij zetten dat alle lijnen die vanaf 2019 nog gereden hebben op de pagina van het bassin de mobilité te vinden zijn, als het alleen om de tabel met voormalige lijnen te doen is. Umbusko (overleg) 30 sep 2020 22:22 (CEST)

Diverse Nederlandse lijnen zijn gecontinueerd bij de overgang van het onderhandse regiosysteem naar het aanbestedende concessiesysteem en hebben ook afzonderlijke parameters voor concessies en regio's waar ze onderdeel van uitmaakten, voorbeeld. Sowieso staan bij veel voormalige lijnen alle concessies waar een lijn in gereden heeft, al worden deze volgens mij wel pas bij het opheffen van de lijn toegevoegd. Hoewel ik betwijfel of deze terugwerkende manier van invoeren het meest praktisch is, ben ik in het algemeen wel voorstander van het behouden van de informatie op deze manier; het geeft inzicht in het historisch verloop van de lijn zonder dat er in extreme gevallen lappen tekst aan worden gewijd. Diverse (met name Belgische) lijnpagina's zijn al uitgebreid vanwege de vele routevarianten die sommige buslijnen hebben. Tlp (overleg) 1 okt 2020 00:00 (CEST)
Goed punt! Het maakt mij ook niet echt uit, zolang het maar consistent is. Dus jij stelt voor: bij op voormalig zetten alle voormalige concessies/regio's/entiteiten/bassins toevoegen; bij huidige lijnen maar eentje hanteren? Dan moet ik een paar voormalige lijnen even aanpassen, maar hoeft er niets met de huidige lijnen te gebeuren. Umbusko (overleg) 1 okt 2020 00:22 (CEST)
Wat hierboven dus genoemd is. Alleen voor voormalige lijnen wil ik dat gaan doen; omdat ze inderdaad in twee entiteiten (min of meer) hebben gereden. Voor huidige lijnen is dit inderdaad niet doenbaar.Etienne (overleg) 1 okt 2020 08:41 (CEST)
Helder, dan begrijpen we elkaar! :) Umbusko (overleg) 1 okt 2020 12:57 (CEST)

Genk KRC Luminus Arena

Hoi, deze verwijzing was er om twee tabellen te kunnen maken op de stationspagina van Waterschei (een voor de gewone halte, een voor de voetbalbussen). Daarom heb ik bij de voetbalbussen ook RouteRijPlaats gebruikt. Deze wijzigingen draai ik dus terug. Umbusko (overleg) 14 okt 2020 23:46 (CEST)

Sory; die had ik dus over het hoofd gezien. Mijn fout. Etienne (overleg) 15 okt 2020 08:15 (CEST)

Lijn 12 Roermond Station - Elmpt Grenspost

Hoi Etienne, jij hebt ooit deze lijn toegevoegd; ik kwam hem nu per toeval tegen. Heb je enig idee wanneer deze lijn (ongeveer) gereden heeft? Nu staat er namelijk helemaal geen indicatie bij en zou het net zo goed jaren '40 als jaren '70 kunnen zijn. Groet, Umbusko (overleg) 24 okt 2020 17:45 (CEST)

Als je in het menu links geklikt had op 'verwijzigingen' naar deze pagina, had je kunnen zien dat deze lijn in elk geval in 1975/1976 heeft gereden. Heb dat nu zelf toegevoegd. Etienne (overleg) 25 okt 2020 14:39 (CET)

Lijn 647 Achterhoek-Rivierenland

Hoi Etienne, ik heb gezien dat deze lijn blijkbaar een kortere route heeft en in beide richtingen rijdt. Dit is nog niet vermeld op de wiki, maar ik weet ook niet of dit tijdelijk wegens corona is of dat het een definitieve wijziging betreft. Zou jij dit mee willen nemen tegelijk met het verwerken van de nieuwe dienstregeling en de eventuele wijzigingsdatum kunnen opvragen bij Regenmaker? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 22 nov 2020 22:26 (CET)

Bravoflex Moerdijk

Ik heb detailinfo over Bravoflex Moerdijk, Halderberge, Drimmelen, Altena (MHDA) Is het goed al ik hier al mee ga starten ? Hoe noemen we deze Bravoflex: Voluit of met de afkorting MHDA. --Huibf (overleg) 29 nov 2020 13:04 (CET)

Nee hoor, geen probleem om alvast te beginnen. Ik begin toch niet eerder dan dat ik een dienstregeling vindt op de Arriva-website. Etienne (overleg) 29 nov 2020 18:07 (CET)

Tarieven bij voormalige lijnen

Hoi Etienne, vergeet je niet om de tarieven weg te halen bij voormalige lijnen? Alvast bedankt. Milco (wikibeheer) (overleg) 3 dec 2020 19:35 (CET)

Lijn 86 Norg Nachtegaalstraat - Groningen Centraal Station

Hoi Etienne, ik ga er vanuit dat deze pagina nog hernoemd gaat worden (met behulp van Wikibotje) aangezien de lijn is ingekort tot Hoogkerk? Milco (wikibeheer) (overleg) 15 dec 2020 22:25 (CET)

Nee, dat doe ik juist niet. Ik verwacht namelijk dit slechts een tijdelijke inkorting is; daarom heb ik het gedeelte tussen P+R en Hoofdstation onzichtbaar gemaakt.Etienne (overleg) 16 dec 2020 16:30 (CET)

Aanvraag overlegpagina

Hallo Etienne, Je had een doorverwijzing aanpassing aangevraagd voor Lijn 85 Groningen Centraal Station - Oosterwolde Busstation, pas jij de doorverwijzingen die naar de huidige pagina moeten verwijzen weer aan (zonder jaartal). Bedankt. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 20 dec 2020 22:42 (CET)

Q-link

Hoi Etienne, zou je deze pagina willen bewerken voor de nieuwe dienstregeling? Alvast bedankt. Milco (wikibeheer) (overleg) 22 dec 2020 11:07 (CET)

Aldus gedaan. En flink ook, mijn inziens nu een veel informatievere pagina. Etienne (overleg) 22 dec 2020 19:33 (CET)
Ik zie inderdaad flink wat aanpassingen staan, maar mij valt op dat de opvolgers van Qlink 12 Emmen Klazienaveen niet allemaal benoemd staan (Lijn 93 en 94 zijn ook opvolger van deze lijn, dat heb je zelfs op de lijnpagina van Lijn 93 gezet). Is dit bewust, was je dit vergeten of was je nog niet zover? Iamthedutchdude (overleg) 26 dec 2020 11:07 (CET)

Drgl 2021 Brabant

Hoi Etienne, ik zie dat deze concessies nog "op rood" staan. Ik weet niet hoe omvangrijk de wijzigingen zijn en ik ga er vanuit dat je deze nog gaat verwerken? Als het niet lukt laat het dan even weten. Succes! Milco (wikibeheer) (overleg) 2 jan 2021 11:16 (CET)

Volans

Hallo Etienne, Je gebruikt bij de wijzigingen in Brabant op veel plaatsen het woord Volans. Inmiddels is de naam Volans overal al verdwenen en heet de formule inmiddels Bravo Direct. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 12 jan 2021 16:58 (CET)

Dienstregelingswijzigingen Brabant

Hallo Etienne, Je mag opnieuw aan de gang in Brabant. Vanwege het verlengen van de lock-down gaat de nieuwe dienstregeling pas in op 7 februari 2021. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 14 jan 2021 17:56 (CET)

Nieuwe dienstregeling in Brabant is uitgesteld naar 28 februari 2021. Groet Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 8 feb 2021 19:29 (CET)

Dienstregeling 2021 GD

Hoi Etienne, ik kom nog overal lijn 112 tegen op de wiki, maar nergens in de reisinformatie. Weet jij of deze lijn voorgoed is opgeheven of mogelijk tijdelijk wegens corona? Verder werd op veel lijnpagina's van GD in geschiedenis verwezen naar de wijzigingspagina van Achterhoek-Rivierenland, ik wil je verzoeken hier voortaan iets zorgvuldiger mee om te gaan. Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 18 jan 2021 19:57 (CET)

Opstappers Fryslân

Hoi Etienne, ik zag dat je onlangs wat Opstappers hebt gewijzigd. Bij enkele lijnen kwam ik tegen dat deze wijziging was doorgevoerd op 3 januari 2021, terwijl het toch echt 13 december 2020 moest zijn. Op die datum ging voor beide Friese concessies de dienstregeling voor 2021 in. Bij lijn 944 bijvoorbeeld staat dat de frequenties van lijn 44 op 3 januari 2021 werd verlaagd, op de pagina van lijn 44 echter staat dat de wijziging veel eerder is doorgevoerd, namelijk op 13 december 2020. Dit ga ik alvast voor je rechtzetten. Wil je nog even naar de rest van de opstappers kijken en deze ook doorvoeren op de wijzigingspagina? Groet, Omaylie (overleg) 25 jan 2021 09:57 (CET)