Overleg gebruiker:Fogeltje

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Mijn reacties

Ik zal standaard antwoorden op mijn eigen overlegpagina omdat ik discussies gaarne op 1 plek wil houden. Als je hier een vraag stelt, zet mijn overlegpagina dan ook in je volglijst. Als ik op jouw pagina een vraag stel, antwoordt dan svp ook daar.--Fogeltje (overleg) 31 dec 2013 15:30 (CET)

Archieven

Om de pagina wat overzichtelijk te houden heb ik oude items gearchiveerd per jaar. 2011 is vanwege het geringe aantal bij 2012 gevoegd. Als je wilt reageren op oud overleg, plaats dan op mijn normale overlegpagina (de pagina waar je nu op zit) een nieuw kopje met je opmerking en link even naar het kopje in het overleg zodat ik weet waar het over gaat.--Fogeltje (overleg) 28 mei 2013 16:48 (CEST)

Lijn 47 Gorinchem - Tiel Kellen

Hoi Fogeltje
Afgaande op de straatnamen/haltelijsten die in de Zuidoosterfolder stonden, lijkt het dat de haltes Van Gend en Loos en Kellenseweg op dezelfde plek lagen of in elk geval vlak bij elkaar. Ik wil hierin voorstellen om de paginanaam te veranderen, zodat voor twee bijna dezelfde lijnen maar één pagina nodig is en niet twee aparte. Etienne (overleg) 25 mei 2022 07:53 (CEST)

Ah prima, dan heb ik niks gezegd. Zou je dan even bij de rode link willen kijken en zorgen dat die overal wordt aangepast? En een zinnetje opnemen bij de geschiedenis van de lijn? Dan is het een stuk duidelijker. Hernoemen vind ik ook prima, het is denk ik logischer om de laatste situatie weer te geven. Fogeltje (overleg) 27 mei 2022 09:26 (CEST)