Overleg gebruiker:Rkoster

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 51 Assen - Groningen

Beste Rkoster, Voor het toevoegen van nieuwe buslijnen wordt elk jaar gebruik gemaakt van deze pagina: Overleg categorie:Stads- en streekvervoer 2016. Hierop staat aangegeven wie zich elk jaar met welke concessie bezig houdt en volgens die lijst doe ik Groningen-Drenthe, zoals elk jaar. Als jij al aanpassingen gaat doen, dan raak ik het overzicht kwijt en zou je daarom willen adviseren overleg te plegen met mij via mijn eigen overlegpagina. Dan loopt het aanpassen namelijk niet langs elkaar heen. Etienne (overleg) 7 dec 2015 13:16 (CET)

Mijn excuses hiervoor, ik was hier helaas niet van op de hoogte. Ik zou verder niks meer toevoegen uit de dienstregeling van 2016. Lijn 51 is de enige die ik heb gemaakt.
Rkoster (overleg) 7 dec 2015 13:19 (CET)

Omleiding Schuitendiep (Brand Casino)

Hoi Rkoster, voor zover ik kan zien blijkt deze omleiding van de Qbuzz-site verdwenen. Kun jij nagaan hoe het zit met deze omleiding en deze zo nodig aanpassen of verwijderen? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 27 nov 2017 22:41 (CET)

Reminder...Milco (wikibeheer) (overleg) 3 dec 2017 11:19 (CET)

Hallo Milco, op de website van Qbuzz is inderdaad gemeld dat deze omleiding weer is verdwenen. Op de desbetreffende pagina's is het omleidingssjabloon dan ook weer verwijderd. Bedankt voor uw feedback. Rkoster (overleg) 3 dec 2017 16:46 (CET)

Haltepagina's en omleidingen

Beste Rkoster, Ik wil je even wijzen op het feit dat we verschillende richtlijnen op de wiki hanteren. Eén daarvan is dat we het aanmaken van haltepagina's zoveel mogelijk willen beperken. Nu heb je vandaag de haltepagina's Zuidlaren Brink en Groningen Westerhaven aangemaakt; deze zal ik dan ook gaan verwijderen. Een overzicht van de richtlijnen is hier te vinden. Verder zag ik dat je omleidingen van enkele dagen op de wiki hebt plaatst. Het is de bedoeling dat je deze zelf ook weer weg haalt als de omleiding is afgelopen, ben je je hiervan bewust? Hopelijk heb ik je op deze manier voldoende geïnformeerd. Groeten, Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 18 dec 2017 19:22 (CET)

Omleiding Zernike Noord

Beste Rkoster, op de website van Qbuzz kan ik deze omleiding niet meer vinden. Aangezien jij de omleiding op de buslijnpagina's hebt geplaatst, zou jij deze omleiding willen controleren en aanpassen danwel verwijderen? Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 24 dec 2017 16:34 (CET)

Reminder... Milco (wikibeheer) (overleg) 28 dec 2017 22:36 (CET)
Zojuist heb ik zelf de omleidingen weggehaald. Deze bleek immers sinds 1 januari 2018 al afgelopen te zijn. Voortaan graag zelf attent de omleidingen verwijderen na afloop! Milco (wikibeheer) (overleg) 12 jan 2018 22:30 (CET)

Omleidingen

Hoi Rkoster, op deze pagina en deze pagina tref ik een omleiding waarvan de einddatum allang is verstreken (31-12-2017). Aangezien jij de omleidingen hebt geplaatst bij deze het verzoek om te checken of de omleiding nog geldt en zo nodig aan te passen. Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 9 mrt 2018 19:54 (CET)