Overleg gebruiker:Ovspotter070

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste Ovspotter070, welkom op de wiki! Ik zie dat je al aan de slag was met het invoeren van buslijnen van EBS. Graag wil ik je erop wijzen dat wij dat normaliter slechts hooguit drie weken voor de ingangsdatum vaan de nieuwe dienstregeling doen en dat wij daarbij de geschiedenis alvast in verleden tijd noteren. Gelukkig staan de lijnen die je hebt aangemaakt op toekomst=ja, maar ik wil je toch vragen om voor de rest te wachten tot drie weken voor de ingang van de nieuwe concessie, ook omdat nog niet alle details bekend zijn. Alvast bedankt en als je vragen hebt dan hoor ik het graag! Milco (wikibeheer) (overleg) 11 mei 2019 21:53 (CEST)

Hoi, graag bij alle lijnen de geschiedenis toevoegen, een beknopt verhaal van de wijzigingen tussen voorganger(s) en huidige lijn(en). Deze in verleden tijd zetten. Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 2 aug 2019 19:47 (CEST)

Dienstregeling 2020

Beste Ovspotter, Ik wil je wijzen op het feit dat we een inschrijflijst hebben voor de nieuwe dienstregeling voor 2020. Meltrain heeft zich op de concessie Rotterdam. Ik wil je daarom vragen om geen wijzigingen door te voeren op de nieuwe concessiepagina totdat je met Meltrain hierover in overleg bent gegaan. Groeten Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 24 nov 2019 16:26 (CET)

WijIgingen

Hoi, op een wijzigingspagina wordt veelal de tegenwoordige tijd toegepast. In de geschiedenis van de lijnpagina's gebruik je wel verleden tijd. Milco (wikibeheer) (overleg) 21 mei 2020 00:12 (CEST)

Nieuwedrgl-sjabloon

Hoi, het handmatig weghalen van een Nieuwedrgl-sjabloon is overbodig, want middels het zogeheten wikibotje kan dit automatisch, alleen het moet nog even aangezwengeld worden. ;-) Milco (wikibeheer) (overleg) 13 dec 2020 18:43 (CET)

Invoeren nieuwe dienstregeling

Hoi, zoals te zien is op de jaarlijkse inschrijflijst voor de nieuwe dienstregeling heeft Meltrain zich ingeschreven om onder andere voor Haaglanden Streek de wijzigingen door te voeren. Nu zie ik dat jij zojuist enkele wijzigingen hebt doorgevoerd. Heb je dit met Meltrain overlegd? Milco (wikibeheer) (overleg) 15 dec 2020 13:49 (CET)

Helemaal prima, dan weet ik dat ook. Wel even nog de tip dat je de tariefinfo-regel weg mag halen bij een voormalige lijn. Vergeet ook de tekst bij een voormalige lijn niet in de verleden tijd te zetten (rijdt = reed). Milco (wikibeheer) (overleg) 15 dec 2020 20:02 (CET)