Overleg gebruiker:Ovspotter070

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Beste Ovspotter070, welkom op de wiki! Ik zie dat je al aan de slag was met het invoeren van buslijnen van EBS. Graag wil ik je erop wijzen dat wij dat normaliter slechts hooguit drie weken voor de ingangsdatum vaan de nieuwe dienstregeling doen en dat wij daarbij de geschiedenis alvast in verleden tijd noteren. Gelukkig staan de lijnen die je hebt aangemaakt op toekomst=ja, maar ik wil je toch vragen om voor de rest te wachten tot drie weken voor de ingang van de nieuwe concessie, ook omdat nog niet alle details bekend zijn. Alvast bedankt en als je vragen hebt dan hoor ik het graag! Milco (wikibeheer) (overleg) 11 mei 2019 21:53 (CEST)

Hoi, graag bij alle lijnen de geschiedenis toevoegen, een beknopt verhaal van de wijzigingen tussen voorganger(s) en huidige lijn(en). Deze in verleden tijd zetten. Alvast bedankt! Milco (wikibeheer) (overleg) 2 aug 2019 19:47 (CEST)

Dienstregeling 2020

Beste Ovspotter, Ik wil je wijzen op het feit dat we een inschrijflijst hebben voor de nieuwe dienstregeling voor 2020. Meltrain heeft zich op de concessie Rotterdam. Ik wil je daarom vragen om geen wijzigingen door te voeren op de nieuwe concessiepagina totdat je met Meltrain hierover in overleg bent gegaan. Groeten Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 24 nov 2019 16:26 (CET)

WijIgingen

Hoi, op een wijzigingspagina wordt veelal de tegenwoordige tijd toegepast. In de geschiedenis van de lijnpagina's gebruik je wel verleden tijd. Milco (wikibeheer) (overleg) 21 mei 2020 00:12 (CEST)