Overleg gebruiker:Metroret

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoi MetroRet, Zou je willen proberen een pagina niet elke 3 minuten aan te passen. Je kan in plaats van pagina opslaan gebruik maken van de optie: bewerking ter controle bekijken, zodat je kan zien hoe de wijzigingen eruit zien en je een pagina niet 20x in tien minuten hoeft te bewerken. Groet Regenmaker (overleg) 9 jul 2015 09:50 (CEST)

Plaatsnamen

Hallo Metroret,
Zou je alsjeblieft de plaatsnamen willen laten staan in de routestrips van de metrolijnen? Dat is nu eenmaal het beleid hier.
Groeten, Meltrain (overleg) 4 aug 2015 00:10 (CEST)

Concessie Voorne-Putten

Hoi, graag wil ik je adviseren om te wachten met het aanmaken van de wijzigingspagina tot de inschrijflijst hiervoor op de wiki staat, dit gebeurt doorgaans rond oktober/november. Dan kunnen alle gebruikers zich inschrijven om een of meerdere concessies te gaan bijwerken. Uiteraard verzoek ik je dan ook om nu te wachten met het aanmaken van de lijnpagina's. Hopelijk heb ik je zo voldoende geïnformeerd, als je vragen hebt dan hoor ik het graag. Milco (wikibeheer) (overleg) 26 aug 2018 14:07 (CEST)

Hallo Metroret, Zou je misschien ook een kopje geschiedenis bij de pagina's willen toevoegen? Alvast bedankt. Groeten Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 5 dec 2018 14:26 (CET)

Voorne-Putten

Hoi MetroRET,
Goed dat je de pagina's al aangemaakt hebt. Denk je er wel nog aan om een kopje "Geschiedenis" toe te voegen, waarin je beschrijft wanneer en hoe de lijnen ontstaan zijn?
Daarnaast is me niet helemaal duidelijk wat je bij lijn 87 bij Halfweg wilt vertellen.
Groeten, Meltrain (overleg) 4 nov 2018 16:20 (CET)

Hoi Metroret, ik heb bij lijn 403 enkele kleine aanpassingen verricht ter verduidelijking, dan weet je dat. Milco (wikibeheer) (overleg) 5 dec 2018 14:14 (CET)

Hoi, ik zie nog twee rode links bij de buslijnen. Gaat dit vandaag lukken of is er hulp nodig? Ik stuur ditzelfde bericht naar meltrain. Milco (wikibeheer) (overleg) 8 dec 2018 12:37 (CET)

Inmiddels heeft Meltrain aangegeven dat hij overdag niet beschikbaar is en of jij de lijnpagina's wil aanmaken, hij zal dan vanavond de geschiedenis toevoegen. Mocht het niet lukken of je hebt hulp nodig, laat dit dan even weten! Zet gerust een berichtje op mijn overlegpagina. Milco (wikibeheer) (overleg) 8 dec 2018 12:37 (CET)