Dienstregeling entiteit Limburg 2018

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling entiteit Limburg 2017 | Dienstregeling entiteit Limburg 2019

Op deze pagina staan alle wijzigingen voor de entiteit Limburg die in het dienstregelingsjaar 2018 doorgevoerd werden.

Wijziging per 1 januari 2018

Voor de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis wordt een gelijknamige halte geplaatst.

In Kanne wordt een nieuwe halte Guldendael geplaatst op de hoek van de Guldendael en Bovenstraat.

Wijziging per 8 januari 2018

Voortaan gaan de ritten die langs het Hospitaal rijden bij het Hospitaal beginnen en de lusroute naar het Station in omgekeerde richting rijden.

Wijzigingen per 16 juni 2018

  • In Smeermaas zijn de werkzaamheden afgerond en de buslijnen 63 en 45 kunnen weer hun normale routes rijden; de tijdelijke buslijnen 995 en 998 worden weer opgeheven. Van de reguliere buslijnen wijzigen wel de vertrek- en aankomsttijden.

Wijzigingen per 25 juni 2018

  • In Genk wordt de overstaptijden tussen de stadsbussen verruimd, ook wordt een nieuwe halte Reinpadstraat geplaatst.

In Spalbeek wordt de halte Centrum weer bediend, deze is nu verplaatst naar de andere kant van de kruising. Ook wordt in Spalbeek een nieuwe halte Laarbeekstraat geplaatst. De route wordt hier iets aangepast.

De halte Vormingscentrum wordt hernoemd naar Sasstraat en in Godsheide wordt een nieuwe halte Mizerikstraat geplaatst.

De halte Vormingscentrum wordt hernoemd naar Sasstraat.

De halte Trekschuren in Rapertingen wordt niet meer bediend. De rit van 16:30 vanaf de Campussalvator vertrekt 10 minuten later om 16:40.

In Sint-Lambrechts-Herk wordt een nieuwe halte Steenberg geplaatst.

In Spalbeek wordt de halte Centrum weer bediend, deze is nu verplaatst naar de andere kant van de kruising. Ook wordt in Spalbeek een nieuwe halte Laarbeekstraat geplaatst. De route wordt hier iets aangepast.

De halte KIDS in Kiewit wordt verplaatst naar de Heidestraat.

De halte Vormingscentrum wordt hernoemd naar Sasstraat en in Godsheide wordt een nieuwe halte Mizerikstraat geplaatst.

De halte Vormingscentrum wordt hernoemd naar Sasstraat.

De halte Trekschuren in Rapertingen wordt niet meer bediend.

In Sint-Lambrechts-Herk wordt een nieuwe halte Steenberg geplaatst.

De rit van 06:40 uit 's-Herenelderen vertrekt 1 minuut vroeger om 06:39.

In Vreren wordt een nieuwe halte School geplaatst en de halte Kerk in Herstappe wordt hernoemd naar Dorp.

Alle ritten vanuit Hasselt vertrekken ongeveer 2 minuten later.

Van de ritten die via Ulbeek rijden, wijzigen de vertrek- en aankomsttijden.

Doordeweeks vertrekt de rit van 18:12 uit Tongeren 7 minuten later om 18:19. Op zaterdag vertrekken alle ritten vanuit Hasselt 2 minuten vroeger en alle ritten vanuit Tongeren vertrekken 2 minuten later; hiermee ontstaat een ruimere aansluiting van/op lijn 74.

De omleidingsroute in Runkst wordt omgezet naar de vaste route. De halte Boerenkrijgsingel wordt niet meer bediend, daarvoor in de plaats gaat deze lijn stoppen bij de haltes Heilig Kruis en Huidevetterslaan.

In Neerglabbeek en Opoeteren vinden herinrichtingswerkzaamheden plaats; daarom gaat de bus hier een andere route rijden. In Genk wordt een nieuwe halte Reinpadstraat geplaatst tussen het Station en de Habexlaan en de halte Oude Kerkstraat in Bocholt wordt hernoemd naar Lindestraat. Doordeweeks vertrekt de rit van 16:32 bij Overpelt Ursulinen 2 minuten later en van deze rit vervalt de lusroute via de Zandstraat. Tijdens de schoolvakanties vertrekken de ritten van 06:25 uit Genk en 17:00 vanuit Bree 5 minuten vroeger en tijdens de avonduren en het weekeinde zijn de overstaptijden in Genk verruimd.

In Maasmechelen wordt een nieuwe halte Mechelse Heide geplaatst en de vertrek- en aankomsttijden wijzigen.

Door het opvijzelen van de kanaalbrug bij Zutendaal wijzigen de vertrek- en aankomsttijden van de ritten die via Zutendaal rijden. Tijdens de schoolperiode vervalt de rit van 16:42 uit Genk; reizigers kunnen voortaan gebruik maken van de rit van 17:01. De rit van 06:50 uit Tongeren vertrekt voortaan 8 minuten vroeger om 06:42

Alle ritten van .02 uit Genk vertrekken 2 minuten vroeger en de ritten vanaf Maaseik Campus H&R vertrekken 3 minuten vroeger. De rit van 06:11 uit Maaseik vertrekt 6 minuten vroeger om 06:05, de rit van 16:40 uit Genk vertrekt 10 minuten vroeger om 16:30, de rit van 17:13 uit Genk vertrekt 13 minuten vroeger en de rit van 07:23 uit As tijdens schoolvakanties vertrekt 6 minuten vroeger.

De haltes bij het Paulusinstituut worden hernoemd naar Inspirocollege en het Filip Neri trekt daarbij in, daarom rijden de ritten van 15:59 en 16:55 uit Heusden niet meer via het Filip Neri.

Van diverse ritten wijzigen de vertrek- en aankomsttijden.

De rit van 18:06 uit Maaseik vertrekt 6 minuten later om 18:12.

De haltes bij het Paulusinstituut worden hernoemd naar Inspirocollege en het Filip Neri trekt daarbij in, daarom worden de haltes Inspirocollege, Filip Neri, Welvaartstraat en Guldensporenweg niet meer bediend.

De halte Statie in Achel wordt naar de overkant van de kruising verplaatst en de halte Nieuwe Kerk wordt eveneens verplaatst. De rit van 06:10 uit Achel vertrekt tijdens schoolvakanties 3 minuten vroeger om 06:07 en de rit van 17:09 uit Neerpelt vertrekt 4 minuten later om 17:13. De rit van 11:03 uit Hasselt vertrekt 1 minuut later om 11:04.

In Tessenderlo rijden de ritten richting Geel voortaan via de Rode Heide in plaats van de Groenstraat en daarnaast vervalt het ommetje via de Baalmolenstraat in Baal.

In Tessenderlo rijden de ritten richting Veerle niet meer via de Rode Heide en Groenstraat, maar via de Geelsebaan. In Veerle wordt een halte Haanven toegevoegd.

In Tessenderlo gaat deze lijn via 't Loo rijden. In Mol wordt een nieuwe halte Lidwina Stichting 3 toegevoegd, deze halte wordt al enkele maanden op een omleidingsroute bediend en wordt nu vast in de route opgenomen.

In Maastricht wordt de halte Lindekruis niet meer bediend, maar de bus gaat wel stoppen bij de halte Frontensingel/Maagdendries. De rit van 16:58 uit Bilzen vertrekt 3 minuten later om 17:01, de rit van 08:19 uit Hasselt vertrekt 5 minuten later om 08:24 en de rit van 16:58 uit Rekem vertrekt 4 minuten later om 17:02.

Vanwege de herinrichting van het Bronplein vervallen de haltes Mariahof en Bronplein. De ritten vertrekken/eindigen voortaan bij de halte Stadhuis.

De haltes bij het Paulusinstituut worden hernoemd naar Inspirocollege en het Filip Neri trekt daarbij in, daarom wordt de halte Filip Neri niet meer bediend.

Deze lijn vormt voortaan de verbinding tussen het station en de PIBO in Tongeren, hier worden diverse extra ritten toegevoegd. De rit van 15:30 uit Tongeren vertrekt 10 minuten vroeger om 15:20 (behalve op woensdag).

Aan de route worden twee haltes toegevoegd: Politie op de Maastrichterstraat in Lanaken en Politie op de Haubenlaan in Maasmechelen. De rit van 07:33 uit Maasmechelen eindigt in Lanaken voortaan bij de halte College in plaats van Sparrendal.

Met uitzondering van woensdag vertrekt de rit van 16:12 vanaf de Legioenenlaan in Tongeren voortaan 4 minuten vroeger om 16:08.

Op woensdag rijdt de rit van 12:17 uit Koersel in Herk-de-Stad een alternatieve route via de N2 en Diestsesteenweg.

De haltes bij het Paulusinstituut worden hernoemd naar Inspirocollege en het Filip Neri trekt daarbij in, daarom worden de haltes Stationsstraat, Technische School, Laak, Guldensporenlaan en Inspirocollege Onder niet meer bediend. In Genk wordt een nieuwe halte Reinpadstraat geplaatst. De rit van 07:33 uit Houthalen vertrekt 4 minuten vroeger om 07:29, de rit van 12:11 uit Houthalen vertrekt 9 minuten later om 12:20. Ten slotte worden de overstaptijden in Genk verruimd.

In Tessenderlo rijdt deze lijn via de Stationsstraat naar de Rode Heide en vervolgens via de Heilig Hartlaan en Neerstraat naar de eindhalte Kerk.

De rit van 07:29 uit Wijshagen vertrekt 2 minuten vroeger om 07:27 en tijdens vakantieperioden vertrekt de rit van 13:22 uit Neerpelt 2 minuten later om 13:24. In Genk wordt een nieuwe halte Reinpadstraat geplaatst en in Genk worden de overstaptijden verruimd.

De haltes bij het Paulusinstituut worden hernoemd naar Inspirocollege en het Filip Neri trekt daarbij in, daarom rijdt de rit van 15:27 uit Houthalen niet meer via de haltes Filip Neri, Inspirocollege en Welvaartstraat.

De rit van 07:22 uit Bilzen vertrekt 1 minuut vroeger om 07:21 en de rit van 11:50 vanaf Tongeren PIBO op woensdag voortaan bij het station. Reizigers vanaf de PIBO kunnen gebruik maken van lijn 23a.

De rit van 16:27 uit Genk St. Lodewijkstraat vertrekt 1 minuten vroeger om 16:26.

In Tessenderlo wordt de wijk Lichtveld niet meer bediend. De halte Lichtveld wordt verplaatst en ter hoogte van 't Loo wordt een nieuwe halte toegevoegd.

In Genk worden de overstaptijden verruimd. Op woensdag tijdens de schoolperiode rijdt de rit van 11:30 niet meer, reizigers kunnen gebruik maken van de rit van 11:40.

Om 07:25 rijdt een nieuwe rit van Kanne naar Tongeren St. Truiderpoort, op woensdag rijdt om 12:10 een nieuwe rit van Tongeren Legioenenlaan naar Kanne en om 16:21, maar niet op woensdag, rijdt een nieuwe rit van Tongeren Legioenenlaan naar Kanne. Op vrijdag vertrekt de rit bij het PIBO om 12:00 bij het station om 12:14; reizigers vanaf de PIBO kunnen gebruik maken van lijn 23.

De halte Place Reine Astrid in Visé wordt niet meer bediend. Op zaterdag vertrekken de ritten 08:40, 10:40 en 12:40 uit Sint-Martens-Voeren 3 minuten eerder om 08:37, 10:37 en 12:37. De rit van 16:17 uit Tongeren vertrekt op schooldagen 8 minuten later om 16:25.

De halte Weg naar Opoeteren wordt niet meer bediend als gevolg van herinrichtingswerkzaamheden. De rit van 17:01 uit Maaseik vertrekt tijdens de schoolperiode 10 minuten later om 17:11.

Vanwege de herinrichting van het Bronplein vervallen de haltes Mariahof en Bronplein. De ritten vertrekken/eindigen voortaan bij de halte Stadhuis.

De overstaptijden in Genk worden verruimd. De rit van 16:37 vanaf Lanaken Sparrendal tijdens de schoolperiode rijdt niet meer. De rit van 12:05 vanaf Lanaken College vertrekt 3 minuten later om 12:08; reizigers vanaf het Cultureel Centrum kunnen gebruik maken van lijn 25 en de rit van 15:37 vertrekt 8 minuten later om 15:45 en begint voortaan bij het Cultureel Centrum in plaats van College. De rit van 16:06 vertrekt tijdens vakantieperioden 2 minuten vroeger om 16:04.

In Genk wordt een nieuwe halte Reinpadstraat geplaatst.

Van diverse ritten in functie van scholieren wijzigen de vertrek- en aankomsttijden.

De rit van 15:56 op woensdag en 11:54 op vrijdag vertrekken in Tongeren vanaf het station in plaats van de PIBO. Reizigers vanaf de PIBO kunnen gebruik maken van lijn 23a. Tijdens de schoolperiode vertrekt de rit van 06:58 vanaf Maaseik 6 minuten vroeger en de rit van 16:36 vanaf Maaseik vertrekt 1 minuut later om 16:37. De rit van 15:35 uit Lanaken wordt geschrapt.

Op schooldagen vervallen enkele ritten tussen Kanne en Tongeren, reizigers kunnen als alternatief gebruik maken van lijn 39. De halte Lindekruis wordt niet meer bediend, maar wel gaat de bus stoppen bij de halte Frontensingel/Maagdendries. De rit van 06:33 uit Tongeren vertrekt 5 minuten vroeger om 06:28.

In Maastricht worden de haltes Lindenkruis, Fort Willemsweg, Cabergerweg niet meer bediend. Wel gaat de bus stoppen bij de halte Frontensingel/Maagdendries.

De halte Proosterbosstraat wordt verplaatst naar de straathoek bij de Merelstraat en in Lanklaar wordt een nieuwe halte Boslaan geplaatst.

In Liège gaat deze lijn ook stoppen bij de halte Cadran. Op zaterdag wijzigen de vertrek- en aankomsttijden zodat een ruimere aansluiting van/op lijn 4. Tijdens de vakantieperiode wijzigen de vertrek- en aankomsttijden van enkele ritten.

De ritten richting Lummen rijden in Tessenderlo niet meer via de wijk Lichtveld, ter hoogte van 't Loo wordt een nieuwe halte geplaatst.

De omleidingsroute in Runkst wordt omgezet naar de vaste route. De halte Boerenkrijgsingel wordt niet meer bediend, daarvoor in de plaats gaat deze lijn stoppen bij de haltes Heilig Kruis en Huidevetterslaan.

De halte Statie in Achel wordt naar de overkant van de kruising verplaatst en de halte Nieuwe Kerk wordt eveneens verplaatst.

De rit van 06:58 uit Genk vertrekt 7 minuten vroeger om 06:51.

De haltes bij het Paulusinstituut worden hernoemd naar Inspirocollege en het Filip Neri trekt daarbij in, daarom worden de haltes Technische Schoolstraat, Guldensporenlaan, Inspirocollege, Welvaartstraat en Filip Neri. De vertrek- en aankomsttijden wijzigen.

In Tessenderlo wordt de wijk Lichtveld niet meer bediend. De bestaande halte wordt verplaatst en ter hoogte van 't Loo wordt een nieuwe halte geplaatst.

In Tessenderlo wordt de halte De Rijt niet meer bediend.

Vanwege de herinrichting van het Bronplein vervalt de halte Mariahof. In Overhespen begint/eindigt deze lijn voortaan bij de halte Dorp in plaats van Gemeenteschool. De halte Kruispunt in Eliksem wordt verplaatst.

De rit van 16:35 uit Diepenbeek vertrekt voortaan 4 minuten later om 16:39.

In Maasmechelen wordt een nieuwe halte Prinsenpark geplaatst en in Lanklaar wordt een nieuwe halte Boslaan geplaatst.

De halte Kerk in Herstappe wordt hernoemd naar Dorp.

Wijzigingen per 1 september 2018

Deze lijn krijgt ook één vaste rit vanuit Waterschei, opdat leerlingen van het avondonderwijs op het Thorpark nog naar het station kunnen reizen. Deze rit stopt om 22:15 bij het Politiebureel, 22:17 bij de Stalenstraat en 22:19 bij het Thorpark.

In Hasselt wordt voortaan ook gestopt bij de halte Hellebeemden.

In Hasselt wordt voortaan ook gestopt bij de halte Hellebeemden.

Binnen Hasselt gaan drie extra ritten rijden tussen het Station en het Jessa Ziekenhuis. Om 08:09 rijdt één rit naar het Ziekenhuis, om 12:15 op woensdag rijdt één rit naar het Station en op overige dagen rijdt om 16:35 één rit naar het Station.

De rit van 17:01 uit Genk rijdt tijdens schooldagen nog maar tot het station, doorgaande reizigers naar het Hospitaal kunnen overstappen op lijn T2.

De rit van 10:43 vanaf Thomas Moore vertrekt 5 minuten vroeger om 10:38 en de rit van 17:35 vanaf Thomas Moore vertrekt ook 5 minuten vroeger om 17:30.

De halte Oranjestraat in Vorst wordt enkele meters verplaatst.

De halte Oranjestraat in Vorst wordt verplaatst van de Meerlaarstraat naar de Oranjestraat.

Vanwege financiële ondersteuning van de gemeentes Kesselt en Veldwezelt kunnen inwoners van deze plaatsen op dinsdag en vrijdag gebruik maken van een gratis marktbus van/naar Lanaken. Het vertrek is om 10:00 bij de halte Kerk in Kesselt en het vertrek van de terugrit is op dinsdag om 12:30 bij het Cultureel Centrum in Lanaken en om 14:45 op vrijdag.

De halte Holheide Kerk in Overpelt wordt niet meer bediend, reizigers kunnen gebruik maken van de halte Holheide Kerkplein.

De halte Holheide Kerk in Overpelt wordt niet meer bediend, reizigers kunnen gebruik maken van de halte Holheide Kerkplein.

De halte Solterveldstraat in Opitter wordt enkele meters verplaatst, zodat men veiliger op de bus kan wachten.

De halte Oranjestraat in Vorst wordt verplaatst van de Meerlaarstraat naar de Oranjestraat.

Wijzigingen per 5 november 2018

De rit van 15:45 uit Bokrijk vertrekt op schooldagen, behalve woensdag, 5 minuten vroeger om 15:40. Hiermee wordt de aansluiting op lijn 45 verruimd.

De halte Millenstraat wordt voortaan aan de andere kant van de weg bediend, zodat de weg niet meer overgestoken hoeft te worden en het voor scholieren veiliger uitstappen is.

Op schooldagen, behalve woensdag, rijdt om 15:55 een extra rit van Bree naar Maaseik.

De rit van 07:30 uit Rekem vertrekt op schooldagen 5 minuten vroeger, zodat de overstap op lijn 10 in Bilzen verruimd wordt.

De rit van 06:57 vertrekt op schooldagen 11 minuten vroeger om 06:46. Eveneens wordt op schooldagen een extra rit toegevoegd op vrijdag om 15:05 vanaf Tongeren PIBO.

De rit van 11:58 vanaf Lanaken College vertrekt voortaan 3 minuten later om 12:01.

De rit van 06:09 vanuit Herk-de-Stad vertrekt voortaan 5 minuten vroeger om 06:04.

De rit van 15:12 vanaf Tongeren Legioenenlaan vertrekt voortaan 3 minuten later om 15:15, ook de rit van 16:57 vanuit Sint-Martens-Voeren vertrekt 3 minuten later om 17:00.

De rit van 07:28 vanuit Jeuk vertrekt op schooldagen 6 minuten vroeger om 07:22.

Om 07:38 wordt een extra rit toegevoegd tussen Grote Brogel en Peer.

De rit van 14:10 uit Geel vertrekt op schooldagen 5 minuten later om 14:15.

Op vrijdag rijdt om 15:41 een extra rit van Peer naar Gruitrode.

In Bilzen wordt op het kruispunt Laakstraat/Rooi een nieuwe bushalte Rooi geplaatst.

In Bilzen wordt op het kruispunt Laakstraat/Rooi een nieuwe bushalte Rooi geplaatst.

De halte Talingstraat wordt verplaatst naar het pleintje op de Watertorenstraat.

Wijzigingen per 22 december 2018

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De halte Merelstraat in Opglabbeek wordt Sijsjesstraat en de halte Ophovenstraat wordt Ophovenbosstraat.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De halte Heerstraat in Meeuwen wordt Stienersweg.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De halte Heerstraat in Meeuwen wordt Stienersweg.

De rit van 15:55 uit Bree op schooldagen, behalve woensdag, vertrekt voortaan 5 minuten vroeger om 15:50.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De halte Heerstraat in Meeuwen wordt Stienersweg en de halte Zijstraat in Gruitrode wordt Cannersstraat.

De rit van 23:05 uit Hasselt op schooldagen, behalve woensdag, vertrekt voortaan 5 minuten later om 23:10.

De halte Mijn in Houthalen in de richting van Hasselt wordt voortaan aan de andere kant van de kruising bediend, circa 200m verder.

De halte Mijn in Houthalen in de richting van Hasselt wordt voortaan aan de andere kant van de kruising bediend, circa 200m verder.

De rit van 07:20 uit Sint-Truiden wordt doorgetrokken naar Heers, maar stopt op minder haltes dan de andere ritten naar Heers.

De rit van 07:56 uit Beringen blijft 3 minuten wachten bij de halte Frderickxstraat in Lummen, zodat een extra reismogelijkheid wordt geboden naar Herk-de-Stad en de drukke rit van lijn 90 wordt ontlast.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Overpelt en Neerpelt veranderen enkele haltes van naam. De halte Steenovenstraat wordt Eindakker. Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De halte Heerstraat in Meeuwen wordt Stienersweg.

De rit van 16:32 vanuit Maaseik Campus op schooldagen, behalve woensdag, vertrekt voortaan 2 minuten later om 16:34.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Overpelt en Neerpelt veranderen enkele haltes van naam. De haltes Berkendreef, Kapelweg en Sportscentrum in Neerpelt worden Scoutsdreef, Vrankenveld en Sint-Maartensstraat. De haltes Dorpsstraat en Hofstraat in Sint-Huibrechts-Lille worden Dorp en Kompenveld. In Overpelt worden de volgende haltes hernoemd: Molenbroekstraat wordt Pelterbroek, Sint-Willibrordusstraat wordt Cijnsweg, Slagmolenstraat wordt Molenzicht, Steenovenstraat wordt Eindakker, Schoolstraat wordt Loodstraat, Vlasrootstraat wordt Bronweg, Beukenlaan wordt Notenlaan en Biezenstraat wordt Ericastraat.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Overpelt en Neerpelt veranderen enkele haltes van naam. De haltes Berkendreef, Kapelweg en Sportscentrum in Neerpelt worden Scoutsdreef, Vrankenveld en Sint-Maartensstraat. De haltes Dorpsstraat en Hofstraat in Sint-Huibrechts-Lille worden Dorp en Kompenveld. In Overpelt worden de volgende haltes hernoemd: Molenbroekstraat wordt Pelterbroek, Sint-Willibrordusstraat wordt Cijnsweg, Slagmolenstraat wordt Molenzicht, Steenovenstraat wordt Eindakker.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Overpelt en Neerpelt veranderen enkele haltes van naam. De halte Sportscentrum in Neerpelt wordt Sint-Maartensstraat. In Overpelt worden de volgende haltes hernoemd: Beukenlaan wordt Notenlaan, Biezenstraat wordt Ericastraat, Schoolstraat wordt Loodstraat en Vlasrootstraat wordt Bronweg.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De haltes Heerstraat en Fabriekstraat in Meeuwen worden Stienersweg en Kleine Heide. De haltes Fazantstraat en Zijstraat in Gruitrode worden Reigerstraat en Cannersstraat.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De haltes Heerstraat en Fabriekstraat in Meeuwen worden Stienersweg en Kleine Heide. De haltes Fazantstraat en Zijstraat in Gruitrode worden Reigerstraat en Cannersstraat.

De halte Kattevennen - Bloso wordt hernoemd naar Kattevennen.

Vanwege de fusie tussen de gemeentes Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode worden enkele haltes hernoemd. De halte Merelstraat in Opglabbeek wordt Sijsjesstraat en de halte Ophovenstraat wordt Ophovenbosstraat.

De haltes Groenstraat en Zuiveringsstraat in Kuringen worden niet meer bediend nadat de Albertkanaalstraat heringericht is.

De halte Demerstraat in Kuringen wordt niet meer bediend nadat de Overdemerstraat heringericht is.

Op de Borggravevijversstraat wordt een nieuwe halte Borggravevijvers geplaatst. De halte ligt ter hoogte van de Sluisstraat.

De haltes Groenstraat en Zuiveringsstraat in Kuringen worden niet meer bediend nadat de Albertkanaalstraat heringericht is.

De halte Demerstraat in Kuringen wordt niet meer bediend nadat de Overdemerstraat heringericht is.

Op de Borggravevijversstraat wordt een nieuwe halte Borggravevijvers geplaatst. De halte ligt ter hoogte van de Sluisstraat.