Overleg:Lijn 159 Harderwijk Station - Almere Station Centrum

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Vervanging foto's

Beste Milco, De foto die nu op deze pagina staat vind ik werkelijk een verslechtering ten opzichte van de 2 foto's die er al stonden. Als ik inzoom op de foto die nu geplaatst is kan ik vaag de bestemming "159 Almere Station Centrum" lezen en bovendien is de bus meer in de achtergrond te zien. Was de foto van de 8653 werkelijk reden om die te vervangen door deze? Etienne (overleg) 7 jul 2013 21:10 (CEST)

De reden van de vervanging, is omdat er geen Ambassadors op lijn 159 rijden, maar Volvo's. Maar je mag best je eigen foto er weer bij zetten hoor, als je dat per se wilt. Milco (overleg) 7 jul 2013 21:13 (CEST)
Even een beheerdersinterventie in deze potentiële bewerkingsoorlog: de foto van Milco mag dan wat minder zijn in fotokwaliteit, maar desondanks is deze wel geschikter voor een buslijnpagina. Een close-upfoto van de bus op een busstation zegt gewoonweg niks, ik kan een chauffeur in Vlissingen ook wel vragen om even "159 Almere-Stad CS via Zeewolde" op de film te zetten en er zo'n foto van maken. Het verschil zal je bij wijze van spreken niet zien.
Het is volstrekt onbelangrijk om de film te kunnen lezen. Als die op een pagina van lijn 159 staat verwacht ik althans niet dat daar, ik zeg maar was, 342 als nummer op staat maar lijkt het me nogal een open deur dat het lijn 159 is. Des te relevanter is dat de foto iets van de buslijn laat zien, kortom, dat er ook wat omgeving op te zien is--Daniel (overleg) 7 jul 2013 22:53 (CEST)