Gebruiker:Xanland

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo lezer,

Sinds voor de concessie-overgang op de Veluwe van Veolia naar Syntus ben ik geïnteresseerd geraakt in bussen c.q. het OV. Dit kwam met name doordat er gelede bussen in mijn woonplaats, Apeldoorn, kwamen te rijden. In eerste instantie alleen voor de Veluwelijnen 90 & 294, maar nu ook 2 voor de streek.

Hierdoor ben ik lid geworden van OVinNL om mijzelf op de hoogte te laten houden van de Veluwse concessie. Deze concessie is ook één van de grotere en lastige concessie, vanwege de vele voertuigeilanden die er zijn. Bepaalde plaatsen hebben bepaalde voertuigen die daar rijden, wat het onder andere ingewikkeld maakt.

Ben 18 jaar en intussen heb je mijn aanleiding al kunnen lezen van het hoe, wat en waarom. Zelf onderhoud ik nu graag de concessie Veluwe en ben daar nu actief mee bezig. Dit om de informatie zo actueel mogelijk te maken en te houden, zodat de hobbyist als de bezoeker ook mee kunnen kijken en waar mogelijk verbeteren. Het staat uiteraard ook vrij om dat te doen, aangezien we daar weer allemaal van leren. Daarnaast ben ik sinds kort ook met het in de gaten houden van een andere gebied bezig, namelijk concessie Midden Overijssel. Dat komt voornamelijk omdat ik dagelijks daar te vinden ben, maar ook dat het een wat minder grote concessie is vergelijk met de Veluwe.

Heb je nog vragen, op- of aanmerkingen of andere dingen? Wacht en schroom niet, maar vraag het gerust op mijn overlegpagina! Hopelijk ben je nu meer te weten gekomen over mij.


Gegroet,
Xanland.