Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Milco

456 bytes toegevoegd, 16 apr 2020 19:33
k
Ambassadors U-OV
In elk geval: bij de materieelinzet ben ik uitgegaan van de definitieve materieelinzet. Daarom staan bijvoorbeeld bij lijn 50 en 34 de Ebusco's er al op (ookal rijden die nog niet) en juist niet de Ambassadors (aangezien die zeker niet op U-link zullen blijven rijden, maar dat nu nog wel doen). Citaro's komen er sowieso vrij van de stadsdienst gezien die deels rijden op de lijnen waar de nieuwe Heuliez'en gaan rijden, vandaar dat die bij de meeste streeklijnen vermeld zijn. En voor de Ambassadors moeten we denk ik maar afwachten waar die uiteindelijk ingezet gaan worden, dat is nu nog niet goed vooraf te voorspellen.
Maar ik wilde dus vooral voorkomen dat we nog maanden tijdelijk materieel op de pagina's gaan hebben als het nieuwe spul inmiddels ingestroomd is.--[[Gebruiker:Daniel|Daniel]] ([[Overleg gebruiker:Daniel|overleg]]) 15 apr 2020 21:02 (CEST)
 
==Tramvervangende buslijnen==
Hoi,
Ik weet niet meer dan dat er op de U-OV site staat, maar het lijkt haast wel een vergissing ja. Zou niet weten waarom er op die eerste zaterdag geen bussen naar het ziekenhuis en IJsselstein Zuid rijden. Maar aan de andere kant staan de 163 en 164 echt overal pas per 19 april ingeladen, OVinfo geeft dat bijvoorbeeld ook aan.--[[Gebruiker:Daniel|Daniel]] ([[Overleg gebruiker:Daniel|overleg]]) 16 apr 2020 19:33 (CEST)
17.660
bewerkingen

Navigatiemenu