Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Milco

1.210 bytes toegevoegd, 15 apr 2020 21:02
k
Materieel IJsselmond
::Hoi Milco, ik zal dan even kijken naar recente foto's om dit toe te voegen. Dan zal ik het verder niet meer veranderen.
[[Gebruiker:Petert87|Petert87]] 2 feb 2020 23:37 (CET)
 
==Ambassadors U-OV==
Hoi,
Ik had de Ambassadors zoveel mogelijk van de lijnpagina's verwijderd in gevallen waar de pagina toch aangepast (of nieuw gemaakt) moest worden. Maar kan best dat er nog wat vergeten waren als er weinig op een lijn veranderde bijvoorbeeld. En de Ambassador op de pagina van lijn 4 heb jij notabene zelf toegevoegd ;-)
 
In elk geval: bij de materieelinzet ben ik uitgegaan van de definitieve materieelinzet. Daarom staan bijvoorbeeld bij lijn 50 en 34 de Ebusco's er al op (ookal rijden die nog niet) en juist niet de Ambassadors (aangezien die zeker niet op U-link zullen blijven rijden, maar dat nu nog wel doen). Citaro's komen er sowieso vrij van de stadsdienst gezien die deels rijden op de lijnen waar de nieuwe Heuliez'en gaan rijden, vandaar dat die bij de meeste streeklijnen vermeld zijn. En voor de Ambassadors moeten we denk ik maar afwachten waar die uiteindelijk ingezet gaan worden, dat is nu nog niet goed vooraf te voorspellen.
Maar ik wilde dus vooral voorkomen dat we nog maanden tijdelijk materieel op de pagina's gaan hebben als het nieuwe spul inmiddels ingestroomd is.--[[Gebruiker:Daniel|Daniel]] ([[Overleg gebruiker:Daniel|overleg]]) 15 apr 2020 21:02 (CEST)
17.647
bewerkingen

Navigatiemenu