Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
::* De gemeente Amsterdam gebruikt voor alle gemeentelijke instanties die gevestigd zijn in Zuidoost gewoon Amsterdam als plaatsnaam in het adres: Stadsdeelkantoor, Stadsbank van Lening, Dienst Belastingen Gemeente, Dienst Werk en Inkomen Sector Zuidoost.
::Als het aan mij ligt blijft het dus gewoon zonder Zuidoost, tegen datgene in wat de vervoerders gebruiken [[Gebruiker:Bee|Bee]] 12 dec 2009 00:58 (CET)
 
@Bee: Jouw betoog klopt bijna helemaal, alleen bestaan er wel degelijk komborden met Amsterdam Zuidoost. (zie deze [http://borden.plaatsengids.nl/p003/amsterdamzuidoostIMGP6011.jpg link]) Daarnaast kan het wel zo zijn dat het officieel allemaal Amsterdam is, en het maakt me in dit geval niet zoveel uit, maar het druist toch een beetje tegen mijn gevoel in om Holysloot, Ransdorp e.d. Amsterdam te noemen. Maar zoals ik al zei, in het geval van Zuidoost neig ik licht naar de vermelding van Zuidoost, maar kan ik heel goed leven met alleen Amsterdam. Het belangrijkste lijkt me dat we op de hele wiki één lijn trekken. [[Gebruiker:Tsov|Tsov]] 12 dec 2009 11:02 (CET)
1.276
bewerkingen

Navigatiemenu