Overleg gebruiker:Bezeh

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

MerwedeLingelijn

Even als tip. Als je eventueel alle verwijzingen wilt aanpassen: Op Speciaal:VerwijzingenNaarHier/Merwede-Lingelijn kun je zien op welke pagina's nog de naam met streepje wordt gebruikt. Roelof (overleg) 9 jan 2014 17:07 (CET)

Geschiedenis lijn 502 en 570

Hoi Bezeh, Ik heb je bewerkingen zojuist weer teruggedraaid. De geschiedenis schrijven we namelijk altijd in verleden tijd (ook voor de wijziging werkelijk heeft plaatsgevonden) en niet deels in verleden tijd en deels in tegenwoordige tijd wat jij ervan gemaakt had --Daniel (overleg) 29 okt 2018 06:29 (CET)

  • Onzin, maar je moet ook niet al een maand van tevoren wijzigingen gaan aanbrengen dan krijg je dit soort onmogelijke constructies, maar laat maar.--Bezeh (overleg) 29 okt 2018 07:31 (CET)

Beste Bezeh, Wil je nu stoppen met het terugdraaien van wijzigingen? De geschiedenis staat altijd in verleden tijd zodat we dit achteraf niet meer hoeven aan te passen. Bovendien heb jij je niet ingeschreven de nieuwe dienstregeling in te voeren. Milco (wikibeheer) (overleg) 14 nov 2018 16:59 (CET)

  • Dus 8 december is bij jullie al geschiedenis, wij bij de buurtbus zijn nog volop met de toekomst naar QBus bezig! Het moet toch niet gekker worden. Het wezenlijke van van een wiki is volgens mij dat een een ieder die dat kan daar verbeteringen in aan brengt maar jullie beperken dat dus. --Bezeh (overleg) 14 nov 2018 17:39 (CET)
Iedereen kan verbeteringen aanbrengen ja, maar wat jij doet zijn geen verbeteringen. Het is onmogelijk om in de nacht van 8 op 9 december alle lijnpagina's bij te werken, dus doen we dat vooraf al. De geschiedenis staat dan ook direct in de verleden tijd omdat we anders alsnog alle pagina's op één nacht om zouden moeten zetten.
Voor het doorvoeren van wijzigingen hebben we een inschrijfprocedure en daarbij hoort ook dat de ingeschreven persoon in november/december even alleenrecht heeft op het bijwerken van pagina's. Als iedereen dat door elkaar gaat doen wordt het een zooitje namelijk --Daniel (overleg) 14 nov 2018 17:57 (CET)

Lijn 702

In de dienstregeling van Qbuzz staat toch echt Papendrecht Busstation. Zou je misschien eerst even willen overleggen voordat je telkens wijzigen aanbrengt die niet kloppen? Regenmaker (wikibeheer) (overleg) 9 dec 2018 13:55 (CET)

Lijn 701

Beste Bezeh, zojuist heb ik je wijziging van lijn 701 teruggedraaid en een nieuwe pagina aangemaakt met de huidige route. Bij een gewijzigd begin- of eindpunt maken we altijd een nieuwe pagina aan en zetten we de huidige pagina op voormalig; dit heb ik zojuist aangepast. Wel hoor ik graag of jij weet op welke datum de aanpassing is doorgevoerd, zodat de beide pagina's en de wijzigingspagina op deze manier volledig kunnen worden. Alvast bedankt. Milco (wikibeheer) (overleg) 3 sep 2019 17:49 (CEST)