Stichting OV in Nederland is een feit! Lees meer

Overleg:Lijn 22 Gent Kouter - Gentbrugge Braemkasteel

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoe zit het met de omleiding die al voorbij zou zijn? Iemand die hier meer van weet?Milco (overleg) 8 jan 2017 18:49 (CET)

Goede vraag. Volgens http://gent.delijn.be/werven-en-werken duurden de werken aan de Brusselsesteenweg t/m december 2016 en op de site van De Lijn zie ik geen omleiding (meer), maar staan de haltes van de omleidingsroute nog steeds in de dienstregeling.
Kortom: ik denk dat de omleiding nog bezig is, al weet ik dat niet eens zeker en durf ik al helemaal geen uitspraak te doen tot wanneer. :Het enige wat we kunnen doen, is zo af en toe op de site kijken. ;)
Groeten, Meltrain (overleg) 8 jan 2017 21:38 (CET)
Ik gebruik deze tram (samen met de 21) regelmatig, en de omleiding is nu inderdaad niet meer van toepassing. Aanleverbaar bewijs: haltes Keizerpoort en Van Lokerenstraat zijn weer open voor reizigers na aanrijding met de bovenleiding. De haltes Clarissenstraat en Ankerslaan zijn er echter niet meer.
De reden dat het nog wel in de dienstregeling staat is waarschijnlijk omdat ze nog rijden op de dienstregeling van 6 november 2016, waarin de omleiding nog werd meegenomen. Er is nog geen nieuwe dienstregeling algemeen ingesteld, maar de trams rijden al wel weer over de Brusselsesteenweg. Annaourlittlealice (overleg) 24 jan 2017 17:08 (CET)