Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Fogeltje

739 bytes toegevoegd, 28 jun 2016 00:09
geen bewerkingssamenvatting
:Ik zal binnenkort kijken, mijn ZO boekjes zijn sluitend rond die tijd, dus ik zou ze uit de begintijd allemaal moeten hebben. Sterker nog, lijn 81 vanaf Ooy stond al op mijn todo lijst.--[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Fogeltje|overleg]]) 5 jun 2016 21:34 (CEST)
:Ik heb Google Maps erbij gepakt en de route van lijn 81 lijkt nog best goed te volgen. Alleen laten de tabellen geen routevariant zien die niet via Groenlanden gaat (in 1983/1984 is daar wel 1 rit van, de laatste rit van Nijmegen richting Millingen). In Ooy is het simpelweg een lusroute. De Rietvoornstraat kun je als eindpunt zien, van waaruit via een route naar De Sprong-West gereden worden en via het Postkantoor terug naar de halte Spruitenkamp. Het is alleen wat onhandig in de tabellen opgenomen omdat de route vanuit Nijmegen tot De Sprong-West loopt maar naar Nijmegen bij Rietvoornstraat begint. Als je kijkt naar de tijden zie je echter simpelweg een lusroute. --[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Fogeltje|overleg]]) 7 jun 2016 22:23 (CEST)
 
== Lijn 85 ==
Hallo Fogeltje, in mijn poging de pagina's rondom Nijmegen een updateronde te geven zag ik een heel groot stuk tekst in de geschiedenis van een oude lijn 85 staan. Niks mis mee, maar de tekst beslaat een tijd waarin de lijn verschillende eindpunten heeft gehad, inclusief alle bijbehorende routestrips. Volgens mij zouden in zo'n geval deze pagina splitsen (maar dat is misschien iets waar je nog niet aan toe gekomen bent). Hoe dan ook, ik heb een begin aan de splitsing gemaakt; ga later deze week verder als ik weer meer busboekjes bij de hand heb (en als ik zin heb). Als je zelf de verdere splitsing wil maken, hoor ik het graag. [[Gebruiker:Frank|Frank]] ([[Overleg gebruiker:Frank|overleg]]) 28 jun 2016 00:09 (CEST)
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu