Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Fogeltje

496 bytes toegevoegd, 20 nov 2015 20:35
Lijn 84: nieuwe subkop
::Het al dan niet gebruiken van de punt laat inderdaad ruimte voor discussie, al pleit "de meest verzorgde notatie" er wel behoorlijk voor, vind ik. Wat betreft de consistentie heb je helemaal gelijk, maar zo rap ben ik niet. Ik ben zojuist begonnen met het aanpassen van "haar" naar "zijn" (zie mijn bijdragen), voor zover dat nodig is. "OV" is hoe dan ook fout en ik ben dan ook benieuwd in welke media je die schrijfwijze terugvindt. Ik vind zo snel geen enkel medium dat dat doet.
::Overigens de kanttekening dat voor "OV in Nederland" het donorprincipe opgaat; daar zal ik dan ook weinig in wijzigingen als ik het tegenkom. [[Gebruiker:Robinvr|Robinvr]] ([[Overleg gebruiker:Robinvr|overleg]]) 2 jun 2015 14:38 (CEST)
 
== Lijn 84 ==
 
Hoi Fogeltje,<br>
Even een reactie op jouw geplaatste overleg van lijn 83/84. Boven de tabel in het busboekje stond richting Venray de melding (exact geciteerd): ''' "Tussen Nijmegen en Gennep als lijn 83, na Gennep als lijn 84" '''. In omgekeerde richting stond dus: ''' "Tussen Venray en Gennep als lijn 84, na Gennep als lijn 83" '''.
 
Hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. [[Gebruiker:Etienne|Etienne]] ([[Overleg gebruiker:Etienne|overleg]]) 20 nov 2015 19:35 (CET)
ap_users
86.560
bewerkingen

Navigatiemenu