Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Fogeltje

613 bytes toegevoegd, 15 nov 2014 16:47
Lijntaxi: nieuwe subkop
::Mij lijkt het toch geen probleem dat de nieuwe lijnen al worden aangemaakt. Je moet alleen niet te ver van te voren informatie van 2014 gaan overschrijven met 2015 (dan de standaard van 2 weken van te voren aanhouden). Als het sjabloon consequent bij de nieuwe lijnen gezet wordt, is er toch niets aan de hand? [[Gebruiker:Regenmaker|Regenmaker]] ([[Overleg gebruiker:Regenmaker|overleg]]) 1 nov 2014 19:41 (CET)
:::Ik heb zelf geen problemen met het aanmaken van nieuwe pagina's zodra de info bekend is, alleen bestaande pagina's wijzigingen ver van te voren vind ik wat problematischer. Maar daar gaan we het nog wel over hebben Frank, ik heb je bericht gelezen. Ik reageer er morgen op.--[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Fogeltje|overleg]]) 2 nov 2014 16:46 (CET)
 
== Lijntaxi ==
 
Hoi Fogeltje,
Ik heb ooit reeds op de pagina van de Lijntaxi de vraag gesteld of het nu echt handig is om alle lijntaxi's te vermelden op de pagina van de lijntaxi. Nu al staat er een hele waslijst van BBA en Hermes-lijnen. Maar ook de GADO, ZWN, VEONN en Connexxion kwamen met de lijntaxi. Dat zou betekenen dat die lijst alleen maar langer wordt. In mijn ogen niet echt handig, dit zou eigenlijk afgesplitst moeten worden naar een nieuwe pagina en wellicht kan die dan automatisch gegenereerd worden.[[Gebruiker:Etienne|Etienne]] ([[Overleg gebruiker:Etienne|overleg]]) 15 nov 2014 15:47 (CET)
ap_users
86.560
bewerkingen

Navigatiemenu