Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Milco

256 bytes toegevoegd, 8 dec 2012 23:34
Lijn 122.: nieuwe subkop
Hoi Milco, dat had ik inderdaad doorgekregen. Alleen had ik de routestrips al aangemaakt in mijn gebruikerspagina (voor het bijwerken naar de drgl 2013) maar die zijn blijkbaar niet allemaal door de wikibot bijgewerkt. Ik had sowieso al bedacht dat ik aan Geert nog moet vragen of hij de wikibot nog een keer wil activeren aangezien hij de beheerder ervan zodat ik dat klusje niet handmatig hoef te doen omdat dat nogal een vervelend werkje is. Maar goed dat je me er even aan herinnert, ik zal nog even nalopen of ik al mijn gemaakte routestrips op de lijnpagina's heb gezet en dan ga ik aan Geert vragen of hij de wikibot kan activeren. Groet [[Gebruiker:Tlp|Tlp]] 26 nov 2012 16:10 (CET)
:Ik had Geert al gevraagd of het wikibotje er nog een keer overheen kan gaan en dat was volgens mij geen probleem. Ik heb namelijk hetzelfde verhaal als Tlp bij een groot aantal artikelen :) . Volgend jaar beter. [[Gebruiker:Frank|Frank]] 26 nov 2012 16:20 (CET)
 
== Lijn 122. ==
 
Hi Milco. Ik heb vanochtend op de vetrekstaat van de halte Linnaeuslaan te Purmerend gekeken. Deze nieuwe lijn 122 rijd vanaf morgen ( 9-12-12 ) In de spits 2x uur. Daluren 1x uur en 's avonds niet. Moet ik deze lijn aanmaken op de wiki?
63
bewerkingen

Navigatiemenu