Overleg gebruiker:Yvesbus

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 150 Maastricht Station NS - Gulpen Busstation

Ik zie dat je bezig bent met bovenstaande pagina. Eerdere bewerkingen leken op spam en ongein en niet goed bekend zijn met wikicode. Wat betreft lijn 150, hier bestaat al een pagina van: Lijn 150 Gulpen Busstation - Maastricht Station NS. De pagina die jij aangemaakt hebt, kan weg. Je wordt van harte uitgenodigd constructief aan de wiki bij te dragen. Als je hulp nodig hebt bij bewerken, dan kun je op het forum om hulp vragen in het wiki subforum. --Fogeltje 8 mei 2012 09:29 (CEST)

Lijn 150 Gulpen Busstation - Maastricht Station NS

Waarom voeg je de halte Gulpen, Markt toe? Volgens de officiële dienstregeling op de Veolia website wordt geen halte met deze naam aangedaan. Deze halte bestaat wel maar wordt aangedaan door lijn 40/49 zover ik kan nagaan.--Fogeltje 10 mei 2012 22:00 (CEST)

Lijn 159 Maastricht Beemdenplein/Maasveld - Valkenburg Albert Heijn

Waarom voeg je deze lijn toe? Deze lijn bestaat in de huidige dienstregeling niet. Probeerde je misschien een voormalige lijn toe te voegen? Laat dan svp even een bron (liefst met haltelijst en rijtijden) zien en dan kunnen we kijken of er iets van te maken valt. De manier waarop jij routestrips maakt gaat overigens altijd fout, je vergeet vooral de }} helemaal op het einde en het beginkopje. Voor die lijn 159 had de code er zo uit moeten zien:

Halte
Route 0sr.svg Maastricht, Meutestraat  
Route rhrr.svg Maastricht, Drijversstraat  
Route rhlr.svg Maastricht, Pastoor Moormansstraat  
Route rsr.svg Maastricht, Bosscherweg / Van Eykstraat  
Route rsr.svg Maastricht, Noorderbrug  
Route rhrr.svg Maastricht, Boschstraat / Markt  

Reageer verder aub op het overleg, je wordt vooralsnog namelijk gezien als een disruptieve gebruiker en als je zonder commentaar (je hebt zelfs al een ban gehad) doorgaat, dan kun je een permanenten ban krijgen. Als je gewoon wat loopt te trollen, blijf dan aub weg maar als je constructief wilt bijdragen, reageer dan aub.--Fogeltje 10 mei 2012 22:05 (CEST)

Stadsdienst Maastricht

Yvesbus, Waarom blijf je zo doorgaan op deze wiki. De lijnen zijn goed zoals ze nu staan, en ik hou ze zelf ook vrij nauwkeurig bij. Wat is jouw reden dat je elke keer haltes moet wijzigen of pagina's hernoemen.