Overleg:Lijn 86 Arnhem Centraal Station - Ede Station Ede-Wageningen (2007-2012)

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Allemaal leuk en aardig dat de pagina's aangepast worden naar de werkelijkheid, maar nu is wel de aftakking naar het Businesspark verdwenen! Etienne 31 jul 2011 10:07 (CEST)

Eerlijk gezegd ben ik ook nog niet heel erg te spreken over de naamgeving. Het oude was misschien ook niet ideaal, maar zoals het er nu staat kun je Wageningen Busstation als eindpunt nog beter weglaten. Ik stel voor om de laatste twee wijzigingen terug te draaien. Frank 15 aug 2011 18:17 (CEST)

Beste Xanland, ik heb de route naar het Businesspark weer teruggezet. Hierbij zijn ook de wijzigingen in de haltenamen, op eentje na, weer teruggedraaid en heeft de pagina weer z'n oude naam gekregen. De haltes komen nu overeen met de routestrip op de Connexxionsite (nou ja, Brengsite). Mogelijk dat Syntus wel de haltenamen hanteert die je gebruikt; daar heb ik eerlijk gezegd niet naar gekeken. Als dat zo is weet ik niet welke namen we het best kunnen hanteren. Frank 16 aug 2011 14:05 (CEST)
Ondertussen is er contact opgenomen met zowel Breng als Syntus met dezelfde vraag! Ik zal het antwoord hier "plaatsen" c.q. de routestrip erop aanpassen! :+ Ben benieuwd.
--Xanland 16 aug 2011 15:13 (CEST)
Nog mooier nieuws hier. Vandaag een e-mail van Syntus ontvangen over de juiste routestrip met interessante informatie. Ook had ik een antwoord van Breng ontvangen dat ik het maar via 9292ov moest doen. In ieder geval verwees Syntus naar de OVinNL-wiki. Dus zoals hij vroeger was, is hij goed! Toch best mooi dat ze niet naar de eigen noch van breng/novio (cxx) wijzen. :)
--Xanland 23 aug 2011 13:11 (CEST)