Overleg:Lijn 7 Arnhem, Rijkerswoerd - Schelmseweg

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Deze pagina bestaat al. Verder worden bij de busartikelen in Arnhem vaak de wijknamen gebruikt omdat dit op de (trolley)bussen ook het geval is. Het eindpunt is dus Hoogkamp en niet Schelmseweg. Frank 22 okt 2011 13:11 (CEST)

Okee, omdat de route nog anders was destijds en de frequenties ook anders waren had ik een nieuwe pagina aangemaakt. Etienne 22 okt 2011 13:21 (CEST)
Oke, je hebt eigenlijk wel gelijk :); er zijn wel een groot aantal (kleine) wijzigingen opgetreden. Had niet alle wijzigingen gezien. Heb van Arnhem stad vrijwel alle busboekjes vanaf begin jaren '90 (en ook van daarvoor, maar niet meer stads- en streeksvervoer samengevoegd); zal later wel kijken of de artikelen misschien toch samen gevoegd kunnen worden. Helaas zijn dit soort dingen bij mij altijd een beetje lange termijn. Frank 22 okt 2011 18:45 (CEST)
Heb net even gekeken hierna en het blijft wel een heel lastig verhaal. Met name ook omdat een aantal busboekjes uit deze periode geen wijzigingslijsten bevatten weet ik niet wanneer bepaalde wijzigingen zijn ingegaan. De avond- en zondagritten staan voor het eerste vermeld in het busboekje van 29 mei 1994 (waar wel een wijzigingslijst is staat, maar niet met deze wijziging...); de avondbediening van de Laar Oost staat voor het eerst in het busboekje van 28 mei 1995 (kent geen wijzigingslijst) en een licht gewijzigde route naar de Hoogkamp staat voor het eerst in het busboekje van 2 juni 1996 (kent ook geen wijzigingslijst). Hoewel het artikel dan wat groot wordt ben ik er toch voor om het bij één artikel te houden. Pas bij echt grote routewijzigingen zou ik een nieuw artikel aanmaken (of in sommige gevallen bij gewijzigde eindpunten, maar hier vallen beide eindpunten in dezelfde wijk en bij de Arnhemse pagina's worden de wijknamen als eindpunten gehanteerd dus dat vormt geen groot probleem). De avondroute naar de Laar Oost valt prima met een kleine opmerking in de routestrip toe te voegen. De gewijzigde frequenties kunnen in het artikel opgenomen worden. Frank 25 okt 2011 22:20 (CEST)
Heb het andere artikel uitgebreid met de informatie uit dit artikel. Wat denk je? Volgens mij is het nog wel te doen. Frank 25 okt 2011 22:53 (CEST)
Ja, dit ziet er goed uit zo. :) Kan de andere pagina dan niet verwijderd worden? Etienne 26 okt 2011 08:05 (CEST)