Overleg:Lijn 33 Arnhem Centraal Station - Nijmegen Heyendaal

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Hallo, klopt de route van lijn 33 wel? Als ik op breng.nl kijk staat er na Centraal Station alleen nog maar Heyendaal en Universiteit/Oost.

En als ik deze route bekijk rijdt de bus vanaf Heyendaal eerst langs Universiteit/Oost maar stopt daar niet? Want die halte ligt tussen station Heyendaal en Erasmusgebouw

Zo staat het ook hier in de route. De bus rijdt in de "heenrichting" (dat is vanaf Arnhem) vanaf station Heyendaal naar Universiteit O.Z. en stopt hier (eindpunt). In de terugrichting (dat is naar Arnhem) vertrekt deze bij Universiteit O.Z. en stopt deze bij het Erasmusgebouw, Tandheelkunde, Radboudziekenhuis en de HAN en dan naar station Heyendaal. Kijk goed naar de routestippen, de meeste gelden alleen voor 1 richting.--Fogeltje 9 dec 2009 16:21 (CET)
Ik heb de routestrip rond Heyendaal gecorrigeerd. Inderdaad worden de haltes Erasmuslaan, ..., HAN maar in één richting aangedaan, maar ze stonden niettemin in de verkeerde volgorde vermeld. Tochjo 9 dec 2009 20:19 (CET)
Dat was me niet eens opgevallen, ik had alleen de toevoeging "vanaf 13 december" weggehaald. Het zal om een copy/paste fout gaan van degene die het had toegevoegd.--Fogeltje 9 dec 2009 21:41 (CET)

Diverse ritten tot Nijmegen CS

Veel ritten vanuit Arnhem rijden tot Nijmegen CS, maar kunnen in Nijmegen zowel via de Sint Canisiussingel als via het museum, hoe geef ik dit aan in de routestrip? Milco1995 27 feb 2010 22:10 (CET)

Situatie vanaf 29 augustus

Lijkt me verstandig om daar weer een nieuw artikel van te maken. Ik zou het nu zelf wel willen doen, maar heb niet zo een zin. Zal er morgen wel even naar kijken als ik er aan denk en het nog niet gedaan is; Lijn 33 Arnhem Centraal Station - Nijmegen Centraal Station lijkt me wel een geschikte titel.--Fogeltje 6 aug 2010 22:30 (CEST)

De buslijnen rondom Arnhem hadden een opschoonbeurt nodig, dus daar was ik meer mee bezig. Ik had het plan om rond 29 augustus een nieuw artikel ervan te maken, maar je kunt het natuurlijk altijd eerder doen. We kunnen hem inderdaad noemen zoals je voorstelde, maar bij andere artikelen hebben we steeds het oude artikel een jaartal meegegeven (in de zin: alle huidige buslijnen hebben geen jaartal in hun naam). Als we dat doen heb je echter weer het nadeel dat je veel links moet aanpassen. Is misschien ook voor de toekomst iets om over na te denken. Frank 7 aug 2010 10:22 (CEST)
Als je een pagina hernoemt wordt er automatisch een redirect gemaakt vanaf de oude paginanaam, dus het probleem met de links valt op zich mee.
Waarbij het uiteraard wel een vereiste is dat het traject ook wijzigt want anders heb je dezelfde paginanaam weer nodig. In het laatste geval is 't een kwestie van de juiste volgorde: zodra je de redirect-pagina hebt in het blokje hulpmiddelen de link "verwijzigingen naar deze pagina" gebruiken: dan kan je geen verwijzing missen. --Daniel 7 aug 2010 11:25 (CEST)
Die truck is me bekend, gebruik ik op de reguliere wikipedia regelmatig ;) Maar ik vind het niet echt noodzakelijk om omslachtig te doen. Ik gebruik jaartallen gewoon wanneer het nodig is, of het nu om een oude lijn of een huidige lijn gaat. Het is minder werk zo.--Fogeltje 7 aug 2010 11:51 (CEST)
Gaan we die jaartallen dan ook aanpassen als de bus volgend jaar bijvoorbeeld ook nog bestaat. Dan moet er misschien (2010 - 2011) komen te staan? Verder moet bij alle busstations die in de wiki staan de link nu ook aangepast worden. Ik weet nog niet of het echt zo heel veel minder werk is, hoewel ik alles prima vind eigenlijk. Frank 7 aug 2010 11:57 (CEST)
Ik persoonlijk zeg nee, om dezelfde reden waarom ik het ook niet nodig vind om het de naam zonder jaartal steeds voor een nieuwe buslijn te gebruiken en oude reeds bestaande artikelen te gaan hernoemen, het bespaart gewoon werk. Zo een 2010-2011 zou prima zijn als het om een historische lijn gaat die ook alleen maar in die tijd gereden heeft, maar dat valt nu natuurlijk niet te zeggen en ik ze geen reden om later allemaal aan te gaan passen.
Zoals je wellicht gezien hebt, heb ik het nieuwe artikel al gemaakt. Kijk er nog eens overheen om te kijken of ik geen fouten heb gemaakt (vooral in de lopende tekst).--Fogeltje 7 aug 2010 19:12 (CEST)