Dienstregeling concessie Stadsvervoer Lelystad 2011

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

De dienstregeling 2011 van de bussen in de Stadsvervoer Lelystad loopt van 4 september 2014 tot en met 12 mei 2012.

Lijnennet

Lijn Route Opmerking
1 Haven - Schoener - Botter - Tjalk - Station Centrum - Zuiderzeewijk - Lelycentre
2 De Landerijen - Waterwijk - Ziekenhuis - Station Centrum - Archipel - Atolwijk - Lelycentre
3 De Landerijen - Horst - Kamp - Ziekenhuis - Station Centrum - Kempenaar - Gondel - Jol - Kustwijk
4 Station Centrum - Gondel - Kustwijk
5 Station Centrum - De Rietlanden - Landstrekenwijk - Warande
7 Batavia Stad - Boeier - Station Centrum - De Rietlanden - Larserpoort - Airport
8 Lelycentre - Station Centrum - De Rietlanden - Larserpoort
9 Station Centrum - Houtribhoek
10 Station Centrum - Golfpark - Parkwijk

Wijzigingen per 4 september 2011

Deze nieuwe lijn neemt de route van lijn D over tussen het Station en Lelystad-Haven en een deel van de route van lijn A richting het Lelycentre. De frequentie in de spitsuren en koopavonden wordt verlaagd naar een halfuursdienst.

Deze nieuwe lijn begint bij de Landerijen en rijdt vervolgens via de zuidelijke route van lijn B naar het Station en vervolgens naar Atol en het Lelycentre via de route van lijn A. De frequentie in de spitsuren en koopavonden wordt verlaagd naar een halfuursdienst.

Deze nieuwe lijn neemt het noordelijke deel van lijn B over vanuit De Landerijen en rijdt vervolgens via de Schepenwijken naar de Kustwijk, waarmee een deel van de route van lijn E overgenomen wordt. De frequentie in de spitsuren en koopavonden wordt verlaagd naar een halfuursdienst.

Deze nieuwe lijn rijdt

Deze nieuwe lijn neemt de route van lijn C over door de Landstrekenwijk. De route is doorgetrokken naar de nieuwe wijk De Warande. De frequentie in de spitsuren en koopavonden wordt verlaagd naar een halfuursdienst.

Deze nieuwe lijn neemt de route van lijn F over naar Batavia Stad, er wordt in beide richtingen door De Kempenaar gereden. Vanaf het Station wordt de route doorgetrokken naar de Larserpoort, het Aviodrome en Lelystad Airport. De frequentie in de spitsuren en koopavonden wordt verlaagd naar een halfuursdienst.

Onder dit lijnnummer rijdt een nieuwe spitsbus van het Lelycentre via het Station naar de Larserpoort. In de beide spitsuren worden twee ritten per richting gereden, die bovendien als sneldienst rijden en onderweg maar beperkt halteren.

Onder dit lijnnummer rijdt van maandag t/m zaterdag overdag 1x/uur een buurtbus naar de Houtribhoek, waarmee een deel van de route van lijn K wordt overgenomen.

Onder dit lijnnummer rijdt van maandag t/m zaterdag overdag 1x/uur een buurtbus naar het Flevo Marina, waarmee een deel van de route van lijn K wordt overgenomen.