Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 44 Heerlen Station - Aachen Hauptbahnhof

4 bytes verwijderd, 17 jun 2012 12:44
k
interpunctie
* Men reist in Nederland met Veolia: OV-Chipkaart kan worden gebruikt.
* Men reist in Nederland met ASEAG: Er is geen OV-Chipkaartapparatuur aanwezig in de bus.
** Bij het tonen van een OV-Chipkaart aan de chauffeur betaalt men contant, het OV-Chipkaarttarief. (Altijd inclusief het basistarief).** Bij een tonen van een Persoonlijke OV-Chipkaart en indien u recht heeft op de leeftijdsreductie (vertoon van ID-kaart) betaalt men contant, het gereduceerde OV-Chipkaarttarief. (Altijd inclusief het basistarief).** Bij een tonen van een Persoonlijke OV-Chipkaart betaalt men contant, het OV-Chipkaarttarief. (Altijd inclusief het basistarief) minus 20% korting op de totale ritprijs volgens de 'tijds'voorwaarden van het dalurenproduct van Veolia Transport Limburg. (ongeacht of het product op de OV-Chipkaart staat)** Het "stapelen" van de kortingen van leefstijdsreductie en het kortingsproduct is mogelijk, zolang men voldoet aan de voorwaarden.
* Men reist grensoverschrijdend (zowel Veolia als ASEAG): Men koopt een kaartje bij de chauffeur volgens het ‘Übergangstarif’. Dit kaartje kost € 4,80 (Enkele reis). Er is geen korting mogelijk.
* U reist in Duitsland (zowel Veolia als ASEAG): Men koopt een kaartje bij de chauffeur tegen het Duitse AVV-tarief. Dit kaartje kost € 2,40 (Enkele reis). Er is geen korting mogelijk.
ap_users
3.184
bewerkingen

Navigatiemenu