Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Fogeltje

1.522 bytes toegevoegd, 16 mei
CVD
Ter toelichting waarom ik je opmerking op de pagina [[CVD dienstregeling 1963/1964]] verwijderd hebt: ik vind het eigenlijk niet aan ons als medewerkers aan de ovwiki om keuzes die vervoerbedrijven in het verleden gemaakt te hebben als 'raar' te betitelen. Maar als jij hier erg aan hecht, laat hem dan gerust staan. Verder heb ik de vermelding van de zomerdienstregeling op [[CVD dienstregeling 1986/1987]] weggehaald (en zojuist opnieuw), omdat de dienstregeling in dat jaar van september tot eind mei liep en er dus geen sprake van een zomerdienstregeling kon zijn. Als jij een bijlage bij dat boekje hebt, kan die dan niet bij een ander dienstregelingjaar horen? Heb je verder nog significante aanpassingen op bijdragen van mij doorgevoerd? [[Gebruiker:David|David]] ([[Overleg gebruiker:David|overleg]]) 16 mei 2024 09:04 (CEST)
 
:Het boekje van september 1986 vermeld dat in de zomermaanden een beperkte dienstregeling uitgevoerd werd op de lijnen 1, 2, 8. Dat is alle informatie die ik heb. Dat zou kunnen slaan op juni 1986, het is namelijk niet exact bekend tot wanneer de dienstregeling 1985/1986 liep. Ik zal het op de pagina duidelijk maken dat dit in het busboekje vermeldt stond maar dat het niet zeker is of en wanneer dit echt gegolden heeft. Wat betreft opeens zo een missende lijn, dat mag prima genoemd worden. Dan is het duidelijk dat het geen fout op de pagina betreft, ik zal het wat anders verwoorden.
 
:Ik kan helaas niet voor elke wijziging steeds naar een overlegpagina gaan. Ik ben van plan aan de hand de boekjes de lijnpagina's nog te gaan maken, c.q. bij te werken, maar ik ben even weer wat wikimoe (die fases kunnen tot jaren duren :') ). Doe het net zoals ik, volg ze en je ziet de wijzigingen vanzelf. Als er ergens dingen zijn die ik misschien wel wil bediscussieren dan doe ik dat op het liefst bij de overlegpagina van de betreffende pagina. Ik vind het niet handig als op persoonlijke overlegpagina's meerdere overleggen gaan lopen, dan is het lastig bijhouden waar het over gaat. Bovendien kunnen andere de discussie bij de pagina ook sneller zien en misschijn bijspringen.
 
:In ieder geval fijn dat jij zo enthousiast ermee bezig bent, het ontbreken van de CVD-dienstregelingen was me al langer een doorn in het oog.--[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje]] ([[Overleg gebruiker:Fogeltje|overleg]]) 16 mei 2024 21:12 (CEST)
16.108
bewerkingen

Navigatiemenu