Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 29 Zwolle Station - Coevorden Station

5 bytes verwijderd, 21 april
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Dienstregeling concessie Noordoost-Overijssel, Zuidwest-Drenthe en Zwolle 2005/2006 +Dienstregeling concessie Noordoost-Overijssel, Zuidwest-Drenthe en Zwolle 2005)
Vanaf [[Arriva Dienstregeling Zuid 2001/2002|1 juli 2001]] gingen de ritten in de ochtendspits richting Dedemsvaart en de ritten in de middagspits richting Zwolle niet meer 'over' de Oosterenk rijden, maar erlangs via de Ceintuurbaan. Reizigers voor de bushaltes op de Oosterenk moesten dan gebruik maken van de bushaltes op de Ceintuurbaan. In omgekeerde richting bleef de bus dan wel via de Oosterenk rijden.
Op [[Dienstregeling concessie Noordoost-Overijssel, Zuidwest-Drenthe en Zwolle 2005/2006|4 september 2005]] ging de eerste concessie in Noordoost-Overijssel en Zuidwest-Drenthe van start, die na de aanbesteding was gewonnen door [[Connexxion]] en hierbij werd, met name in Drenthe, de dienstregeling flink aangepast en verbeterd.<br>Hierbij werd de frequentie van maandag t/m vrijdag overdag tussen Zwolle en Dedemsvaart verhoogd naar een kwartierdienst en daarnaast ging deze lijn tussen Lutten en Coevorden in de spitsuren het hele jaar door elk half uur rijden. In de avonduren en het weekeinde bleef de dienstregeling ongewijzigd.
Op [[Dienstregeling concessie Midden Overijssel 2010|29 augustus 2010]] ging de exploitatie over van [[Connexxion]] naar [[Syntus]]. Eveneneens vanaf deze datum reed er op zaterdag gedurende de winkeltijden weer elk halfuur een bus. Ritten die voorheen van/naar de halte ''De Magnolia'' reden, reden vanaf deze datum naar de halte ''SG Van der Capellen''. Daarnaast werd er van maandag t/m vrijdag een rit toegevoegd om 07:23 uur van Nieuwleusen naar de halte ''SG Van der Capellen'' in Dedemsvaart.
79.356
bewerkingen

Navigatiemenu