Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Umbusko

321 bytes toegevoegd, 5 februari
Borrelbussen Maastricht
Hoi Umbusko, zojuist heb ik deze lijnen voor 2024 weer geactiveerd. Wel heb ik mijn vraagtekens bij lijn 156 die terug lijkt te rijden naar het centrum en heb ik nog niet naar het tarief gekeken. Zou jij daar binnenkort doorheen kunnen lopen? Alvast bedankt! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 24 jan 2024 20:02 (CET)
:Hoi Milco, veel dank! Ik heb alles nog eens nagelopen. Dat terugrijden naar het centrum heb ik eruit gegooid, want als je alleen in het centrum kunt instappen heeft dat sowieso weinig functie. Ook heb ik bij lijn 153 zowel een halte in Withuis als in Mesch toegevoegd: dat wordt jaar na jaar anders weergegeven, maar op de informatie omtrent deze bussen kun je niet echt vertrouwen, er klopt niks van die website. Dit lijkt me het enige logische; ik heb ook de geschiedenis wat opgeschoond. Voor wat betreft de tarieven: die zijn hetzelfde, maar de mogelijkheid om een passe-partout te kopen voor meerdere reizen (of überhaupt een ticket in de voorverkoop) lijken te zijn verdwenen. [[Gebruiker:Umbusko|Umbusko]] ([[Overleg gebruiker:Umbusko|overleg]]) 26 jan 2024 23:06 (CET)
 
== RE 18 rijdt weer ==
Hoi Umbusko, aldus Arriva blijkt de RE18 sinds vandaag weer zijn volledige traject te rijden behalve enkele ritten op maandag en donderdag. Zou jij dit binnenkort kunnen verwerken? Alvast bedankt! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 5 feb 2024 18:18 (CET)
60.320
bewerkingen

Navigatiemenu