Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Tlp

1.477 bytes toegevoegd, 6 nov 2023 22:26
ZaWa
== ZaWa ==
Hoi Tlp, samenwerken vind ik prima. Ik heb eigenlijk juist het idee dat ik alle lijnpagina's zou aanmaken en dat jij de wijzigings- en concessiepagina doet als je dat prima vindt uiteraard. Bij eventuele lijnen die al een titel hebben (zoals bij lijn 110 ga ik vanuit) is dan ook mijn vraag of jij dat hernoemen van de oude pagina's zou willen doen. Infoboxen op de haltepagina's doen we uiteraard gewoon allebei. Ik hoor wel! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 2 okt 2023 11:31 (CEST)
 
Hoi TLP, komende zaterdag mogen we starten met het doorvoeren van de wijzigingen van de concessies. ZaWa doen wij samen. Bij deze alvast even mijn vragen/verzoeken:
* 1: Zou jij de tabellen en wijzigingspagina willen aanmaken zodat ik via de links de lijnpagina’s kan aanmaken?
* 2: Zou jij bij titels die al bestaan (ik denk even aan lijn 110 die al eerder van Amsterdam Centraal naar Purmerend Tramplein reed) de hernoemingen willen doorvoeren?
* 3: Wat doen we met de lijnen naar Amsterdam Centraal die tijdelijk tot Noord worden ingekort? Ik neig zelf een pagina met Amsterdam Noord in de titel, en tegen september (einde omleiding) te kijken of we gaan hernoemen of een nieuwe pagina. Bij de nachtlijnen ben ik wel geneigd de omleiding in te voeren (haltes IJtunnel en PH-kade vervallen) omdat die wel doorrijden naar Centraal.
* 4: Ik houd me graag bezig met het aanmaken van de lijnpagina’s en het op voormalig zetten van de vervallen lijnen. Mijn idee is dat ik jou een seintje geef als ik klaar ben met een x aantal lijnen zodat jij dat eventueel kan nalopen.
* 5: Infoboxen op haltepagina’s en tarieven doen we achteraf samen wel.
 
Heb jij nog aanvullingen? Ik hoor het uiteraard graag. Ik wacht sowieso met aanmaken totdat alle dienstregelingen ergens online staan, maar dan hebben we alvast even de verdeling gemaakt. Als je andere ideeën hebt roep gerust! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 6 nov 2023 21:26 (CET)
60.257
bewerkingen

Navigatiemenu