Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2021

68 bytes toegevoegd, 11 jun 2023 10:15
Dienstregeling 2021 StadtBus Goch
Deze lijn wordt voortaan geëxploiteerd door Look. De dienstregeling wordt hierbij licht gewijzigd. De ochtendspitsritten vanaf Pfalzdorf richting de scholen in Goch worden omgezet van belbusritten in reguliere ritten. Hierbij gaan de ritten naar de Gustav-Adolf-Schule niet langer in de vakanties rijden. In de middag worden een twee extra belbusritten van Pfalzdorf naar de halte Thielenstraße aan de dienstregeling toegevoegd. Tegelijkertijd wordt in de middag een groot aantal belbusritten vanaf de scholen in Goch richting Pfalzdorf buiten de vakanties omgezet in reguliere ritten.
* [[Lijn SL15 Goch, Bahnhof - Waldstraße/Lang‎]]
Deze lijn wordt voortaan geëxploiteerd door Look. De dienstregeling wordt hierbij licht gewijzigd. Zo vervalt in de ochtendspits de scholierenrit van Goch Bahnhof naar de Leni-Valk-Realschule. Deze rit wordt vervangen door de rit vanaf Nierswalde naar Goch Pestalozzischule die door gaat rijden naar de Leni-Valk-Realschule. Ook wordt deze rit buiten de vakanties als vaste lijndienst uitgevoerd. In de middag worden twee belbusritten vanaf de scholen in Goch omgezet in een reguliere lijndienst waarvan één rit alleen op maandag, woensdag en donderdag. Tevens gaat in de middag een rit via de Gustav-Adolf-Schule rijden.
* [[Lijn SL16 Goch, Pfalzdorf Katholische Kirche - Schreiner Janhsen‎]]
Deze lijn wordt voortaan geëxploiteerd door Look. De dienstregeling wordt hierbij licht gewijzigd. In de ochtendspits wordt een rit van Pfalzdorf naar de Don-Bosco-Schule en een rit van de halte Waldstraße/Lang naar Pfalzdorf omgezet in een reguliere lijndienst. In de middag wordt hetzelfde gedaan voor drie ritten van Pfalzdorf naar Schreiner Janhsen.
140.784
bewerkingen

Navigatiemenu