Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 2023

3 bytes verwijderd, 6 feb 2022 16:35
k
geen bewerkingssamenvatting
* Er wordt met regionale overheden gekeken of het mogelijk is om als proef twee jaar lang de spitsintercity tussen [[Amsterdam Centraal]] en [[Enkhuizen]] te laten stoppen in [[Purmerend]]. Deze wijziging hangt mede af van het verwijderen van de niet actief beveiligde overwegen (NABO's) op het traject.
* In de spits gaat de Sprinter tussen [[Leiden Centraal]], [[Utrecht Centraal]] en [[Houten Castellum]] in de tegenspitsrichting stoppen op alle stations tussen Utrecht Centraal en Houten Castellum. Er wordt gekeken of deze wijziging al in de loop van dienstregeling doorgevoerd kan worden.
* Tijdens de kerstvakantie en tijdens de hoogzomerperiode gaat NS een vakantiedienstregeling rijden. Tijdens deze periode rijdt een aantal spitstreinen niet meer. Het gaat om de spitstreinen op de volgende trajecten: [[Driebergen-Zeist]] - [[Veenendaal Centrum]], Amsterdam Centraal - Enkhuizen, [[Oss]] - [['s-Hertogenbosch]], [[Gouda Goverwelle]] - [[Rotterdam Centraal]], Houten Castellum - Utrecht Centraal, [[Alkmaar]] - [[Schagen]] (- [[Den Helder]]). Mogelijk worden wordt deze wijzigingen wijziging al in dienstregeling 2022 doorgevoerd.
* Ten tijde van de uurdienst gaat de Sprinter tussen [[Apeldoorn]] en [[Almelo]] in het andere half uur rijden.
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu