Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRS 2019

20 bytes toegevoegd, 29 dec 2021 11:46
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Lijn 817 Rheinbach Bahnhof - Bornheim Hersel +Lijn 817 Rheinbach Bahnhof - Bornheim Hersel Stadtbahn)
* [[Lijn 811 Mechernich Bahnhof - Zülpich Koenen]]
De dienstregeling in de avonduren en in het weekend wordt fors uitgebreid. Voortaan wordt ook 's avonds tot circa 21:00 uur de gehele route gereden en daarna wordt vanuit Zülpich naar Vernich en Weiler in der Ebene gereden. Nieuw is ook dat er op zaterdag na 14:00 uur en op zondag wordt gereden met een frequentie van 1x/2 uur en dat Vernich, Floren en Sinzenich Post de gehele week 1x/2 uur worden ontsloten. Als laatste gaan de ritten op zondag en in de late avond ook Weiler in der Ebene bedienen en wordt het eindpunt in Mülheim verplaatst naar de halte Koenen.
* [[Lijn 817 Rheinbach Bahnhof - Bornheim HerselStadtbahn]]
De halte Kalkstraße wordt aan de route toegevoegd.
* [[Lijn 818 Bornheim, Sechtem Bahnhof - Hersel Stadtbahn]]
* [[Lijn 750 Meckenheim, Neuer Markt - Lüftelberg Ort]]
De belbusritten op zaterdag komen te vervallen.
* [[Lijn 817 Rheinbach Bahnhof - Bornheim HerselStadtbahn]]
De route wordt vanaf Roisdorf verlegd van Hersel naar [[Lijn 817 Rheinbach Bahnhof - Bonn Posener Weg|Bonn Tannenbusch]]. Het vervallen van het traject tussen Roisdorf en Hersel wordt gecompenseerd door een frequentieverhoging op lijn 818. Tussen Bonn en Brenig wordt doordeweeks een halfuursdienst aangeboden en op zondag wordt de frequentie verhoogd van 1x/2 uur naar 1x/uur. Als laatste worden er in de avonduren late ritten van Rheinbach naar Heimerzheim aan de dienstregeling toegevoegd.
* [[Lijn 818 Bornheim, Sechtem Bahnhof - Hersel Stadtbahn]]
79.356
bewerkingen

Navigatiemenu