Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Fogeltje

1.323 bytes toegevoegd, 11 dec 2010 12:59
geen bewerkingssamenvatting
:::::::Ai, dat is jammer, die schoonmaak. Mijn broer heeft in Nijmegen gestudeerd en had oude busboekjes van CVD en later Novio bewaard. Maar een huisgenoot had die op een gegeven moment weggegooid bij wat opruimen omdat hij dacht dat het oud papier was. Daar baalde mijn broer (en later ik, want hij ging ze ooit zoeken voor mij) behoorlijk van. Mijn moeder in mijn jonge jaren enkele ZO streekboekjes bewaard die ze toen altijd kocht (losse lijnfolders waren er in de jaren 80 niet en dienstregelingen uitprinten via internet eveneens), die hebben zeker vijftien tot twintig jaar bij mij in een kast gelegen toen ik ze toevallig vond. Daar was ik natuurlijk wel blij mee. En toen mijn zusje haar kamer opruimde kwam ze nog een boekje tegen (er zat namelijk een "gat" in de reeks van boekjes die ik had en ik had geen idee waar dat missende boekje zou kunnen zijn). Ik kijk regelmatig op marktplaats, heb daar een keer CVD/Novio van 1992/1993 en 1997/1998 en Hermes 1997/1998 (streekdiensten regio Tiel, Nijmegen en Oost-Brabant) gevonden. Maar verder helaas weinig geluk. Vooral met dat boekje 1992/1993 van Nijmegen was ik blij, want in dat jaar schijnt in het Nijmegen het lijnnetwerk opnieuw opgezet te zijn waarbij in globale lijnen de overgang van mijn ZO streekdienstregeling naar de huidige situatie in Nijmegen te zien was (enkele streeklijnen werden geïntegreerd met de stadsdienst). Ik hoop nog altijd dat binnenkort iemand eens een zooi boekjes vind bij een opruiming en besluit deze op marktplaats te zetten.--[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje]] 11 nov 2010 21:24 (CET)
 
::Het is in het algemeen heel lastig te achterhalen wanneer sommige wijzigingen plaats hebben gevonden. Veel wijzigingen worden gewoon ook niet vermeld terwijl ze wel plaats hebben gevonden; heb zelfs een busboekje van Arnhem waarin totaal geen wijzigingen worden vermeld. Eigenlijk wil je er dan ook geen datum bij zetten, maar het komt het overzicht ook weer niet echt ten goede.
 
::Fogeltje, als je zin hebt (en nog regelmatig op de uni komt) kun je wel een tijdje één of twee oude busboekjes van Nijmegen lenen. Kom toch al niet heel veel toe aan zulk soort dingen op de wiki en als ik straks misschien even wat tijd en zin heb ga ik denk ik met Arnhem bezig. Je hebt sowieso een beter overzicht van het historische lijnennet van Nijmegen dus dat werkt ook nog eens makkelijker. [[Gebruiker:Frank|Frank]] 11 dec 2010 11:59 (CET)
 
== [[Lijn 163 Wijchen Mozaiek - Batenburg RK Kerk]] ==
Hallo Fogeltje, deze lijn wordt met ingang van de nieuwe dienstregeling ingekort van Wijchen naar Alverna. De wijziging was nog niet verwerkt en heb het nu gedaan met een simpele hernoeming van de pagina omdat het eigenlijk maar een kleine wijziging is. Maar ik kan het ook begrijpen als je vindt dat er een nieuw artikel moet komen, maar daar had ik nu even niet zo'n zin in :) . [[Gebruiker:Frank|Frank]] 11 dec 2010 11:59 (CET)
29.349
bewerkingen

Navigatiemenu