Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond AVV 2018

7 bytes verwijderd, 8 mrt 2020 11:15
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Lijn 37 Aachen Brand - Lemiers Lemiers +Lijn 37 Aachen, Brand - Lemiers)
Deze lijn gaat voortaan niet meer tussen Aachen Bushof en Brand rijden (wordt overgenomen door lijnen 27 en 37), maar naar het nieuwe eindpunt te Aachen Diepenbenden dat voorheen bediend werd door de lijnen 7, 27, 37 en 77. Het traject tussen het Bushof en Diepenbenden wordt ook in de avonduren en op zondag bediend.
* [[Lijn 37 Aachen, Diepenbenden - Lemiers]]
Deze lijn gaat vanaf het Bushof naar [[Lijn 37 Aachen , Brand - Lemiers Lemiers|Brand]] rijden via de route lijn 34. Lijnen 34 en 54 gaan op hun buurt naar Diepenbenden rijden.
* [[Lijn 41 Aachen Bushof - Sief Magelspfad]]
Deze lijn wordt overgenomen door [[Lijn 16 Aachen, Laurensberg Rahe Im Ring - Sief Magelspfad|lijn 16]] die voortaan gaat rijden tussen Richterich, Laurensberg, Aachen, Schleckheim en Sief. Nieuw is dat Sief alleen nog maar in de spitsuren wordt bediend, aangezien het grootste gedeelte van de tijd tot Schleckheim wordt gereden. Reizigers naar Schmithof en Sief kunnen buiten de spits gebruik gaan maken van de nieuwe ''Netliner''. De ''Netliner'' gaat in eerste instantie als vaste lijnbus rijden, daarom werden er op lijn 16 extra ritten tussen Schleckheim en Sief ingezet. Tevens gaat deze lijn de weekend ritten van en naar Richterich van lijn 7 voor zijn rekening nemen.
79.450
bewerkingen

Navigatiemenu