Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2020

312 bytes toegevoegd, 5 feb 2020 21:01
Streeklijnen
De eerste rit vanaf Loenen aan de Vecht begint voortaan pas in Breukelen en de eerste twee ritten vanuit Amsterdam beginnen voortaan in Loenen aan de Vecht. De laatste verdichtingsrit Breukelen-Utrecht in de middagspits vervalt, richting Breukelen worden juist twee extra verdichtingsritten toegevoegd.
De bediening van de vervallen haltes aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht wordt overgenomen door [[U-OV]]-lijn [[Lijn 920 Maarssenbroek Station Maarssen - Utrecht Zuilen|920]].
In Amsterdam wordt de halte Muntbergweg toegevoegd, maar in de praktijk niet bediend. Op 1 januari 2020 is deze halte weer uit de reisinformatie verdwenen.
* [[Lijn 121 Hilversum Station - Mijdrecht Centrum|'''Lijn 121:''' Hilversum - Oud-Loosdrecht - Loenen aan de Vecht - Mijdrecht]]
* [[Lijn 126 Amsterdam Station Bijlmer ArenA - Mijdrecht Centrum|'''Lijn 126:''' Amsterdam-Zuidoost - Vinkeveen - Mijdrecht]]
In de middagspits begint de kwartiersdienst richting Amsterdam voortaan een half uur eerder. In de ochtendspits richting Mijdrecht begint deze voortaan een half uur later. Verder is deze lijn op een kleine aanpassing van de vertrektijden na ongewijzigd.
In Amsterdam wordt de halte Muntbergweg toegevoegd, maar in de praktijk niet bediend. Op 1 januari 2020 is deze halte weer uit de reisinformatie verdwenen.
* [[Lijn 130 Uithoorn Busstation - Breukelen Station|'''Lijn 130:''' Uithoorn - Mijdrecht - Breukelen]]
ap_users
12.575
bewerkingen

Navigatiemenu