Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2020

1.740 bytes toegevoegd, 25 jan 2020 01:32
geen bewerkingssamenvatting
De halte Festspielhaus wordt hernoemd in Ruhrfestspielhaus.
== Dienstregeling 2020 [[WSW]] ==
=== Wijzigingen per 15 december 2019 ===
'''Algemeen:''' Op alle lijnen wijzigen de vertrek- en aankomsttijden.
* [[Lijn 621 Wuppertal Dasnöckel Mitte - Wülfrath Aprath S-Bahnhof]]
De kwartiersdienst tussen Dasnöckel Mitte en Vohwinkel wordt met ongeveer een uur opgeschoven waardoor deze tot circa 18:00 uur duurt.
* [[Lijn 625 Wuppertal, Am Handweiser - Sudberg]]
De bediening van de haltes Schulzentrum Süd en Taunusweg komt te vervallen tijdens de avonduren en 's ochtends in het weekend. Hiermee vervalt de bediening van deze haltes in zijn geheel.
* [[Lijn 629 Wuppertal, Lüntenbeck Ort - Rabenweg]]
De extra middagritten tussen de haltes Lüntenbeck Ort en Sonnborner Straße komen te vervallen. Deze ritten zorgden tussen circa 14:00 en 17:00 uur voor een halfuursdienst op dit traject.
* [[Lijn 631 Wuppertal, Dasnöckel Mitte - Vohwinkeler Feld]]
De kwartiersdienst tussen Dasnöckel Mitte en Vohwinkeler Feld wordt met ongeveer een uur opgeschoven waardoor deze tot circa 18:00 uur duurt.
* [[Lijn 639 Wuppertal, Boltenberg - Hildenburgstraße]]
De extra middagritten tussen de haltes Boltenberg en Sonnborner Straße komen te vervallen. Deze ritten zorgden tussen circa 14:00 en 17:00 uur voor een halfuursdienst op dit traject.
* [[Lijn 647 Wuppertal Hauptbahnhof - Hattingen Mitte]]
De helft van de ritten wordt doordeweeks overdag geknipt te Velbert Rosenhügel om de aansluitingen te waarborgen. Tevens wordt het aantal ritten per uur tussen Velbert Rosenhügel en Neviges teruggebracht van drie naar twee. Als laatste wordt op zaterdag tot circa 9:00 uur net als op zondagochtend alleen gereden tussen Wuppertal Hauptbahnhof en Kuckelsberg en tussen Velbert Rosenhügel en Hattingen.
[[Categorie:Duitse busdienstregeling|VRR]]
140.967
bewerkingen

Navigatiemenu