Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2015

1 byte toegevoegd, 25 jan 2020 00:51
k
Robot: automatisch tekst vervangen (-Lijn OV8 Velbert ZOB - Nierenhof Busbahnhof +Lijn OV8 Velbert, ZOB - Nierenhof Busbahnhof)
Deze lijn wordt [[Lijn OV7 Velbert, Klinikum Niederberg - Langenberg S-Bahnhof|verlengd naar Klinikum Niederberg]] te Velbert. Deze route is overgenomen van de oude [[Lijn OV6 Velbert, Klinikum Niederberg - Langenberg S-Bahnhof|lijn OV6]]. Daarnaast is de uitgebreide routevariant in Velbert vervallen en is de route op sommige punten gewijzigd.
* [[Lijn OV8 Velbert, Postamt - Langenberg S-Bahnhof]]
Het nieuwe eindpunt is [[Lijn OV8 Velbert , ZOB - Nierenhof Busbahnhof|bij het ZOB in Velbert]] komen te liggen, daarnaast is het traject tussen Nierenhof en Langenberg komen te vervallen. Er kan gebruikt gemaakt worden van de overige lijnen. Daarnaast zijn er ook enkele routewijzigingen aangebracht.
* [[Lijn SB19 Essen Hauptbahnhof - Heiligenhaus Rathaus]]
Deze lijn stopt niet meer bij het Willy Brandt Platz in Velbert, maar in vervolg wel bij de halte Kettwiger Straße. De koppeling met de [[Lijn SB66 Velbert ZOB - Wuppertal Hauptbahnhof|SB66]] vindt plaats op het nieuwe ZOB in Velbert.
78.494
bewerkingen

Navigatiemenu