Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2020

1.786 bytes toegevoegd, 29 okt 2019 22:32
k
Streeklijnen: tussentijdse save
Op lijn X80 worden de meeste verdichtingsritten in de spits doorgetrokken van Scherpenzeel naar De Klomp. In de ochtendspits rijdt de eerste verdichtingsrit vanuit Amersfoort voortaan een half uur eerder en de laatste verdichtingsrit een uur eerder. In de middagspits rijdt de eerste verdichtingsrit vanuit Amersfoort anderhalf uur later en de laatste verdichtingsrit een half uur eerder.
Richting Amersfoort rijdt de laatste verdichtingsrit in de ochtendspits een uur eerder. In de middagspits gaat de eerste verdichtingsrit anderhalf uur later rijden. Verder verschuiven de meeste vertrektijden met circa 3 minuten om de aansluitingen op De Klomp te verruimen.
 
* [[Lijn 82 Amersfoort Centraal Station - Doorn Berkenweg|'''Lijn 82:''' Amersfoort - Woudenberg - Maarn - Doorn]]
Deze lijn is op een kleine aanpassing van de vertrektijden na ongewijzigd.
 
* [[Lijn 102 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Woerden Station|'''Lijn 102:''' Utrecht - De Meern - Harmelen - Woerden]]
De rit van 9.00 uur uit Utrecht naar Harmelen en van 18.57 uur uit Utrecht naar Woerden vervallen, richting Utrecht vervalt de rit van 9.30 uur uit Harmelen. Ook vervallen de ritten van 17.59 en 18.29 uur vanuit Harmelen. Op zondag rijdt de eerste rit in beide richtingen en laatste rit naar Woerden voortaan een half uur later, de laatste rit naar Utrecht op zondag rijdt voortaan een half uur eerder. Op maandag t/m vrijdag rijdt de laatste rit naar Utrecht juist een half uur later.
 
In De Meern worden de haltes Strijkviertel en Veldzigt hernoemd tot respectievelijk Strijkviertel-Noord en Veldzigt-Noord.
 
* [[Lijn 106 Gouda Station - Nieuwegein Stadscentrum|'''Lijn 106:''' Gouda - Polsbroek - Nieuwegein]]
Halte Poort van Nieuwegein vervalt in de richting Gouda, verder is deze lijn ongewijzigd.
 
* [[Lijn 107 Gouda Station - Utrecht CS Jaarbeurszijde|'''Lijn 107:''' Gouda - Oudewater - Montfoort - Utrecht]]
De haltes Strijkviertel en Veldzigt worden hernoemd tot respectievelijk Strijkviertel-Noord en Veldzigt-Noord. Verder komen de volgende haltes te vervallen: Achthoven, Stenenkamer; Achthoven, 't Akkerhuis; Willeskop, De Schans; Willeskop, Platmanshoef; Willeskop, Van Dam; Oudewater, Witte Pannen; Oudewater, Vette Varken; Haastrecht, Rozendaalse Molen; Haastrecht, De Klomp; Haastrecht, Brouwer de Koning; Haastrecht, Kleine Betuwe en Haastrecht, Wilgenoord. Verder worden de ritten van 19.10 en 19.20 uur uit Utrecht samengevoegd tot één rit naar Oudewater.
17.664
bewerkingen

Navigatiemenu