Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2019

1.436 bytes toegevoegd, 23 jan 2019 23:17
Dienstregeling 2019 Vestische
* [[Lijn 262 Bottrop, ZOB Berliner Platz - Eigen Markt]]
Tussen het ZOB Berliner Platz en de Hünefeldstraße wordt voortaan via het Westfriedhof gereden waar enkele nieuwe haltes in gebruik genomen worden. Bij deze routewijziging komen de haltes Am Sandknappen en Untere Hochstraße te vervallen.
* [[Lijn 263 Essen Boyer Straße - Oberhausen Sterkrade Bahnhof]]
De omleiding rond de Paßstraße wordt ongedaan gemaakt. Voortaan wordt er weer via de haltes Brinkstraße en Prosperstraße/Arbeitsamt in plaats van via de halte Fröbelstraße gereden.
* [[Lijn 264 Bottrop, ZOB Berliner Platz - Börenstraße]]
De halte Tannenstraße wordt aan de route toegevoegd.
* [[Lijn 265 Bottrop, ZOB Berliner Platz - Weusterstraße]]
Alle doorgaande ritten tussen ZOB Berliner Platz en de Weusterstraße op zaterdag worden geknipt bij de halte Boyer Markt. Hierdoor vervalt ook richting de Weusterstraße de doorgaande verbinding.
* [[Lijn 266 Bottrop, ZOB Berliner Platz - Wilhelm Tenhagen Straße]]
Doordeweeks wordt tot circa 20:00 uur de frequentie over gehele traject verhoogd van 1x/uur naar 2x/uur. Tevens wordt er in Boy een nieuwe route gereden waarbij het eindpunt permanent bij de halte [[Lijn 266 Bottrop, ZOB Berliner Platz - Boyer Markt|Boyer Markt]] komt te liggen. Bij deze routewijziging wordt de nieuwe halte Robert Brenner Straße in de route opgenomen en worden de haltes Lokschuppen, Dieselstraße, Boy Bahnhof, Wilhelm Tenhagen Straße en Baukelstraße niet langer bediend.
* [[Lijn 268 Bottrop, Zeche Franz Haniel - Klopriesstraße]]
De omleiding rond de Paßstraße wordt ongedaan gemaakt. Voortaan wordt er weer via de haltes Brinkstraße en Prosperstraße/Arbeitsamt in plaats van via de halte Fröbelstraße gereden.
[[Categorie:Duitse busdienstregeling|VRR]]
140.967
bewerkingen

Navigatiemenu