Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2019

36 bytes verwijderd, 17 nov 2018 22:09
k
Stadsdienst Woerden
===Stadsdienst Woerden===
* [[Lijn 2 Woerden, Station - Station Zuidzijde|'''Lijn 2:''' Station - Minkema College - Station Zuidzijde]]
De nieuwe lijn 2 neemt het trajectdeel van [[Lijn 5 Woerden Molenvliet - Oudewater J.J. Vierbergenweg|lijn 5]] via de Utrechtsestraatweg, het Minkema College en Snel en Polanen over. In de spitsuren blijft de frequentie ongewijzigd, maar in de daluren wordt deze verlaagd naar 1x/uur. De ritten op zaterdag vervallen, hiervoor in de plaats komt een flexibel OV-systeem[[SyntusFlex]].
Ook worden rijtijden en rijtijdverdeling aangepast.
* [[Lijn 3 Woerden, Station - Molenvliet|'''Lijn 3:''' Station - Molenvliet]]
Deze lijn is grotendeels ongewijzigd, echter worden wel de rijtijden en rijtijdverdeling aangepast. De ritten op zaterdag vervallen, hiervoor in de plaats komt een flexibel OV-systeem[[SyntusFlex]].
* [[Lijn 4 Woerden, Station - Molenvliet|'''Lijn 4:''' Station - Centrum - Molenvliet]]
De nieuwe lijn 4 neemt het trajectdeel van [[Lijn 5 Woerden Molenvliet - Oudewater J.J. Vierbergenweg|lijn 5]] vanaf het station via het Centrum naar Molenvliet over. De rijtijden en rijtijdverdeling worden aangepast. Ook vervallen de ritten op zaterdag, hiervoor in de plaats komt een flexibel OV-systeem[[SyntusFlex]].
* [[Lijn 5 Woerden Station Zuidzijde - Oudewater J.J. Vierbergenweg|'''Lijn 5:''' Station Zuidzijde - Linschoten - Montfoort (- Oudewater)]]
Lijn 5 wordt ingekort tot het traject van de zuidzijde van station Woerden naar Oudewater. In de spitsuren blijft 1x/uur tot het ziekenhuis en 1x/uur naar Oudewater gereden worden, in de daluren wordt voortaan nog maar 1x/uur gereden en rijden alle ritten tot Montfoort. Ook vervallen de ritten op zaterdag, hiervoor in de plaats komt een flexibel OV-systeem[[SyntusFlex]].
* [[Lijn A Woerden, Station - Molenvliet|'''Lijn A:''' Station - Centrum - Molenvliet - Station]]
17.653
bewerkingen

Navigatiemenu