Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2019

710 bytes toegevoegd, 15 nov 2018 21:37
k
Streeklijnen: tussentijdse save
* [[Lijn 70 Amersfoort Centraal Station - Hilversum Station|'''Lijn 70:''' Amersfoort - Soest - Hilversum]]
In de spitsuren wordt de frequentie tussen Amersfoort en Soestdijk Noord verlaagd van 8x/uur naar 6x/uur, zaterdags wordt hier voortaan nog maar 2x/uur in plaats van 4x/uur gereden. Daarnaast worden de rijtijden aangepast zodat beter op tijd gereden kan worden en worden de rijtijden beter over de rit verdeeld.
* [[Lijn 76 Amersfoort Centraal Station - Spakenburg Broerswetering|'''Lijn 76:''' Amersfoort - Bunschoten]]
De Op maandag tot en met vrijdag rijdt de eerste rit van Amersfoort naar Bunschoten voortaan een half uur later. Verder worden de rijtijden worden aangepast zodat beter op tijd gereden kan worden.
* [[Lijn 80 Amersfoort Centraal Station - Rhenen Ouwehands Dierenpark|'''Lijn 80:''' Amersfoort - Woudenberg - Renswoude - Veenendaal - Rhenen]]
* [[Lijn X80 Amersfoort Centraal Station - Rhenen Ouwehands Dierenpark|'''Lijn X80:''' Amersfoort - Woudenberg - Renswoude - Veenendaal - Rhenen]]
De rijtijden en rijtijdverdeling worden aangepast zodat beter op tijd gereden kan worden en de aansluitingen in De Klomp en Rhenen betrouwbaarder worden. Vanuit Rhenen vervalt de eennalaatste rit.
Tussen Amersfoort en Woudenberg wordt de afstemming met de overige lijnen verbeterd, zodat deze niet langer gelijktijdig rijden. De rit van rond 17.50 uur uit Rhenen op maandag tot en met vrijdag wordt voortaan als lijn X80 in plaats van 80 gereden, net als de rit van rond 19.20 uur uit Amersfoort.
* [[Lijn 82 Amersfoort Centraal Station - Doorn Berkenweg|'''Lijn 82:''' Amersfoort - Woudenberg - Maarn - Doorn]]
* [[Lijn 102 Utrecht CS Jaarbeurszijde - Woerden Molenvliet|'''Lijn 102:''' Utrecht - De Meern - Harmelen - Woerden]]
Om de drukte rond het Minkema College op te vangen wordt op meer ritten een langere bus ingezet. Ook worden de avond- en weekendritten tussen station Woerden en Molenvliet vervangen door een flexibel OV-systeem.
Van maandag tot en met vrijdag rijdt de eerste rit naar Woerden voortaan een half uur eerder en van maandag tot en met zaterdag rijden alle ritten in de avonduren voortaan 10 minuten vroeger. Op zondag vertrekken de ritten naar Woerden voortaan een kwartier later, maar vertrekt de eerste rit een uur eerder.
* [[Lijn 106 Gouda Station - Nieuwegein Stadscentrum|'''Lijn 106:''' Gouda - Polsbroek - Nieuwegein]]
17.653
bewerkingen

Navigatiemenu