Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Busvervoer Almere 2018

306 bytes verwijderd, 19 aug 2018 00:24
Wijzigingen per 10 december 2017
== Wijzigingen per 10 december 2017 ==
=== Stadsdienst Almere (allGo) ===
* [[Lijn M1 Almere, Station Centrum - Haven|Lijn M1 (Station Centrum - Busstation 't Oor - Almere Haven)]]: Deze lijn heeft de naam Havenmetro en rijdt tussen Station Centrum en Almere Haven via de route van de lijnen 1 en 3. In de spitsuren rijdt deze lijn iedere 5 minuten, in de daluren en op zaterdag iedere 7,5 minuut en in de avonduren en op zondag iedere 15 minuten. De ronde in Almere Haven wordt afwisselend linksom of rechtsom gereden, waarbij reizigers altijd voor de kortste route betalen. Bovendien rijdt in de spitsuren twee keer per uur een toegevoegde rit tussen station Almere Buiten en Almere Haven over de route van de lijnen M1 en M2. Bij Station Centrum zijn alle ritten gekoppeld aan lijn M2.* [[lijn M2 Almere, Station Centrum - Stripheldenbuurt|Lijn M2 (Station Centrum - Waterwijk - Station Buiten - Station Oostvaarders - Stripheldenbuurt)]]: Deze lijn heeft de naam Buitenmetro en rijdt tussen Station Centrum en Station Buiten via de route van de lijnen 1 en 3 tussen Station Buiten en Stripheldenbuurt via de route van lijn 5. In de spitsuren rijdt deze lijn iedere 5 minuten, in de daluren en op zaterdag iedere 7,5 minuut en in de avonduren en op zondag iedere 15 minuten. Bovendien rijdt in de spitsuren twee keer per uur een toegevoegde rit tussen station Almere Buiten en Almere Haven over de route van de lijnen M1 en M2. Tussen Station Oostvaarders en Stripheldenbuurt wordt in de spits- en daluren en op zaterdag een gehalveerde frequentie gereden ten opzichte van het traject tussen Station Centrum en Station Oostvaarders. Bij Station Centrum zijn alle ritten gekoppeld aan lijn M1.
* [[Lijn M3 Almere, Station Centrum - Muziekwijk|Lijn M3 (Station Centrum - Muziekwijk-Noord - Station Muziekwijk)]]: Deze lijn heeft de naam Muziekmetro en rijdt tussen Station Centrum en Componistenpad via de route van lijn 7. In de spitsuren rijdt deze lijn iedere 5 minuten, in de daluren en op zaterdag iedere 7,5 minuut en in de avonduren en op zondag iedere 15 minuten.
* [[Lijn M4 Almere, Station Centrum - Station Poort|Lijn M4 (Station Centrum - Station Muziekwijk - Literatuurwijk - Homeruskwartier - Station Poort)]]: Deze lijn heeft de naam Poortmetro en rijdt tussen Station Centrum en Station Poort via de route van lijn 4, uitgezonderd de lus via de Gooisekant West. In de spitsuren rijdt deze lijn iedere 5 minuten, in de daluren en op zaterdag iedere 7,5 minuut en in de avonduren en op zondag iedere 15 minuten.
60.571
bewerkingen

Navigatiemenu