Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
Op [[Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2009|14 december 2008]] ging de concessie [[Concessie Provincie Utrecht (2009-2016)|Provincie Utrecht]] van start, waarin alle bestaande concessies in Utrecht waren geïntegreerd. Op die datum kwamen in de avonduren en op zondag enkele ritten te vervallen, maar wel werd de aansluiting op de treinen in Amersfoort verbeterd. Van maandag t/m zaterdag bleef de dienstregeling grotendeels ongewijzigd.
Voor 13 december 2009 werd er in de avonduren en op zondag niet gereden tussen Driebergen Akkerweg en Station Driebergen-Zeist Busstation. Op zaterdag werd 2x/uur gereden tussen Amersfoort en Doorn Postkantoor (later: Doorn Centrum), vanaf Doorn werd 1x/uur doorgereden naar Wijk bij Duurstede. Op [[Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2010|13 december 2009]] werd de dienstregeling van lijn 56 vereenvoudigd. Er reed iedere dag (ook 's avonds) in ieder geval In de avonduren en op zondag ging de bus voortaan 1x/per uur een doorgaande busover het hele traject rijden en daarmee kwam de overstap in Driebergen bij de halte ''Akkerweg'' te vervallen. Doordeweeks In de doordeweekse avonduren bleef de basisfrequentie 2x/daarnaast elk half uureen bus rijden tussen Amersfoort en Zeist.
Vanaf [[Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2015|14 december 2014]] gingen de ritten in de ochtendspits van Wijk bij Duurstede naar Zeist Busstation doorrijden naar de halte Zeist Handelscentrum.
ap_users
86.303
bewerkingen

Navigatiemenu