Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 2019

3 bytes verwijderd, 2 feb 2018 17:57
k
geen bewerkingssamenvatting
* In de spits wordt de Intercity tussen [[Rotterdam Centraal]] en Utrecht Centraal gekoppeld aan de Sprinter tussen Utrecht Centraal en Houten Castellum.
* De [[ICE]] tussen [[Amsterdam Centraal]] en Duitsland wordt in de spits zes minuten sneller, maar in het dal twee minuten langzamer.
* Diverse malen per dag had de Sprinter tussen [[Uitgeest]] en [[Rhenen]] een lang stationnement te [[Amsterdam Bijlmer ArenA]] en kon de rechtstreekse verbinding niet aangeboden worden. De lange stop komt te vervallen en de rechtstreekse verbinding gaat altijd aangeboden geboden worden.
* De Intercity tussen Amsterdam Centraal en [[Brussel-Zuid]] wordt voortaan los van de binnenlandse [[Intercity direct]] gereden. Hierdoor rijden twaalfmaal per dag vijf in plaats van vier treinen per uur over de HSL tussen Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal.
* De Sprinter tussen [[Dordrecht]] en [[Roosendaal]] hoeft niet meer ingehaald te worden door de intercity van/naar Brussel en kan daardoor een regelmatige halfuursdienst gaan rijden.
29.349
bewerkingen

Navigatiemenu