Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Ehh

176 bytes toegevoegd, 17 nov 2017 23:24
Dienstregeling 2018
== Dienstregeling 2018 ==
Beste EEH, je hebt onlangs de wijzigingspagina voor dienstregeling 2018 van Arriva in Zuidwest-Friesland aangemaakt. Graag wil ik je erop wijzen dat het niet de bedoeling is om deze van de website van de vervoerder te kopiëren en te plakken, maar dat het de bedoeling is om de wijzigingen in eigen woorden toe te lichten. Zou je de pagina hierop willen aanpassen? Bij voorbaat dank! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 17 nov 2017 22:17 (CET)
: Klopt ben ik nog mee bezig om een en ander duidelijker te maken en te verwoorden. [[Gebruiker:Ehh|Eelke-Hendrik]] ([[Overleg gebruiker:Ehh|overleg]]) 17 nov 2017 22:24 (CET)
== Nieuwe dienstregeling 2018 Friesland ==
Beste Ehh, Leuk om te zien dat je dit jaar als gebruiker meedoet aan de inschrijvingsprocedure voor de nieuwe dienstregeling. Echter, heb ik naar aanleiding van het aanmaken van de pagina over lijn 90 wel een aantal tips voor je. Ten eerste mis ik onder de route een kopje geschiedenis met een datum (+ verwijzing naar de dienstregelingspagina) en een uitleg. Ook mis ik de voorganger en hoeven niet alle ritten aan het begin- en eind van de dienstregeling een aparte aftakking te krijgen. Daarvan wordt de de routestrip niet duidelijker. Ook zou ik nog een kritisch naar de wijzingspagina van de concessies kijken. Mij wordt niet helemaal duidelijk wat er onder andere bij lijn 90 nieuw is. Misschien is het beter om de wijzigingen per individuele lijn te omschrijven. Hopelijk kan je hier wat mee. Ik wens je veel succes en plezier met bijwerken. Groeten [[Gebruiker:Regenmaker|Regenmaker (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Regenmaker|overleg]]) 17 nov 2017 22:18 (CET)
ap_users
3.881
bewerkingen

Navigatiemenu