Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling 2018

2 bytes toegevoegd, 3 feb 2017 23:46
k
geen bewerkingssamenvatting
* De Venlo en Roermond wijzigen de aansluitingen tussen diverse treinen met circa drie tot vijf minuten. Te Heerlen wordt de overstap tussen de Intercity uit Eindhoven en de stoptrein naar [[Herzogenrath]] met ongeveer een kwartier verkort. Ook de overstap tussen de Intercity uit Eindhoven en de stoptrein naar [[Kerkrade Centrum]] wordt met ongeveer een kwartier verkort.
=== Overige wijzigingen ===
* De Sprinter tussen [[Almere Centrum]] en Utrecht Centraal kan richting Utrecht voortaan stoppen te [[Utrecht Overvecht]]. In omgekeerde richting nadat de infrastructuur te [[Naarden-Bussum]] verbeterd is, waarschijnlijk in het najaar van 2019.
* In de ochtendspits rijden twee extra Intercity's vanaf [[Vlissingen]] naar [[Roosendaal]]. Deze Intercity's stoppen onderweg alleen nog te [[Middelburg]], [[Goes]] en [[Bergen op Zoom]]. Te Roosendaal worden deze Intercity's gekoppeld aan de reguliere Intercity's naar Amsterdam Centraal. In de middagspits gebeurt precies het omgekeerde: twee intercity's uit Amsterdam Centraal splitsen te Roosendaal. Het ene treindeel rijdt vanaf Roosendaal verder naar Vlissingen met alleen stops te Bergen op Zoom, Goes en Middelburg; het andere treindeel stopt tot Vlissingen op alle tussengelegen stations. De reistijd tussen Zeeland en de Randstad neemt ongeveer een kwartier af.
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu