Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dal Vrij

135 bytes toegevoegd, 10 dec 2016 18:38
Aanvullende kenmerken: Pagina bijgewerkt
* Dal Vrij kan niet op dezelfde OV-chipkaart staan als een studentenreisproduct. Het kan ook niet op een NS-Business Card geladen worden.
* Bij de aankoop van dit abonnement kunnen maximaal drie abonnementen bijabonnementen [[Kids Vrij]] gratis erbij besteld wordenaangeschaft. Met dit Voorheen kostte dat abonnement reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar 7,50 euro voor niet-abonnementhouders, maar tegenwoordig wordt het ook gratis meeaangeboden als hoofdabonnement.
* Een houder van dit abonnement kan voor maximaal één gezinslid het abonnement Dal Vrij of [[Weekend Vrij]] tegen gereduceerd tarief aanschaffen. Voor Dal Vrij is dit € 42 per maand.
* Dal Vrij geeft recht op [[Samenreiskorting]]: reizigers mogen in de [[VoordeelurenDaluren]] drie medereizigers met korting meenemen. Medereizigers dienen hiervoor met een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart te reizen en voorafgaand aan de reis het product samenreiskorting Samenreiskorting op hun chipkaart de kaart te laden.
* Dal Vrij is vanaf 23 februari 2012 geldig bij de regionale vervoerders. <ref>Treinreiziger.nl , [http://www.treinreiziger.nl/actueel/binnenland/nieuwe_abonnementen_ns_per_direct_geldig_bij_alle_vervoerders-144182 Nieuwe abonnementen NS per direct geldig bij alle vervoerders]</ref>
ap_users
1.210
bewerkingen

Navigatiemenu