Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
Streekbussen: Linkfix
* [[Lijn 54 Dokkum Busstation - Leeuwarden Busstation|Lijn 54 (Leeuwarden - Dokkum)]]: Van maandag t/m vrijdag overdag en enkele malen op zaterdag worden de ritten tussen Holwerd en Dokkum overgenomen door de nieuwe lijn 154. Anders dan lijn 54, wordt tussen Stiens en Holwerd via de Provincialeweg gereden via de route van lijn 60. Tevens wijzigen de vertrek- en aankomsttijden, met name in de avonduren en op zondag.
* [[Lijn 60 Dokkum Busstation - Leeuwarden Busstation|Lijn 60 (Leeuwarden - Dokkum)]]: De korte ritten tot Stiens in de daluren vervallen en worden overgenomen door lijn 154. Er gaan wel extra ritten rijden binnen Dokkum. Tijdens de vakantieperioden rijdt deze lijn niet meer buiten de spitsuren en vervalt het traject Holwerd - Leeuwarden.
* [[Lijn 62 Buitenpost Station - Leeuwarden Busstation|Lijn 62 (Leeuwarden - Buitenpost)]]: Deze lijn rijdt als gevolg van werkzaamheden aan de Centrale As niet meer via de Boppewei. De vertrek- en aankomsttijden wijzigen om in Feanwâlden aan te sluiten op de knoop (trein en lijn 62). De korte ritten tot de Boppewei rijden nog maar tot station [[Feanwâlden]].
* [[Lijn 63 Dokkum Busstation - Buitenpost Station|Lijn 63 (Dokkum - Buitenpost)]]: De vertrek- en aankomsttijden wijzigen voor betere aansluitingen in [[Buitenpost]].
* [[Lijn 72 Minnertsga Mooie Paal - Leeuwarden Busstation|Lijn 72 (Leeuwarden - Minnertsga)]]: In de avonduren en het weekeinde wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. De aansluitingen in Minnertsga worden hierdoor enerzijds verbeterd (richting Harlingen), maar anderzijds juist verslechterd (vanaf Harlingen).
3.560
bewerkingen

Navigatiemenu