Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie West-Brabant 2016

2.331 bytes toegevoegd, 23 nov 2015 11:44
geen bewerkingssamenvatting
:De dienstregelingopzet van de ritten via De Gaarshof en via Ulicoten is gewijzigd. Van/naar Ulicoten rijdt op weekdagen tijdens de vakantieperioden tussen 10:00 en 15:00 geen bus.
* '''Lijn 310: ''' In de ochtendspits wordt één extra rit gereden van Dinteloord naar Bergen op Zoom.
* '''Lijn 620: ''' In Werkendam wordt de nieuwe halte Laan van Welgelegen in de route opgenomen en in Dordrecht wordt de nieuwe halte Hoevenlaan in de dienstregeling opgenomen.
==== Buurtbus ====
* '''Lijn 211:''' Tussen Bosschenhoofd en Oudenbosch wordt via de Oude Antwerpsebaan en de N640 gereden. Lijn 211 gaat stoppen bij de halte Velletriweg. De route via de Zandstraat, Nattestraat en de Professor Mulderslaan vervalt evenals de halte Professor Mulderslaan.
 
* '''Lijn 215:''' Door invoering van éénrichtingverkeer wordt de route licht gewijzigd.
 
* '''Lijn 216:''' De route wordt ingekort tot de halte Velsgoed in Prinsenbeek. Lijn 216 rijdt niet meer naar de Bredase zijde van station Breda-Prinsenbeek.
: Door invoering van éénrichtingverkeer wordt de route naar Prinsenbeek in Etten-Leur licht gewijzigd.
* '''Lijn 219:''' Een nieuwe buurtbuslijn tussen Etten-Leur en Zevenbergen.
 
 
* '''Lijn 220:''' In Roosendaal wordt de route via de halte Takspui definitief in de route opgenomen. Tussen Achtmaal en Zundert rijdt lijn 220 via Wernhout, halte Oude Baan.
 
:De eerste rit van Achtmaal naar Roosendaal vertrekt 10 minuten eerder voor verbeterde
treinaansluitingen.
 
:De laatste rit van Roosendaal naar Achtmaal rijdt door naar Wernhout, Zundert
en Klein Zundert.
 
* '''Lijn 221:''' In Nieuwendijk wordt een snellere route gereden en vervalt de halte ''Rijksweg''.
 
:In Sleeuwijk wordt via de Nieuwe S gereden waar ook een nieuwe halte komt. De oude halte ''De Es'' vervalt daarmee.
 
:De eerste rit van Sleeuwijk via Woudrichem en Giessen naar Almkerk vertrekt ongeveer 10 minuten eerder.
* '''Lijn 222:''' Een nieuwe buurtbuslijn ter vervanging van de opheffing van de grote bussen door Wageberg. De lijn rijdt van Terheijden via Wagenberg naar Made.
 
* '''Lijn 224:''' In Made vervalt de halte Burgemeester Smitsplein, in plaats daarvan wordt via de halte Crullaan gereden.
 
* '''Lijn 226:''' Als gevolg van de doortrekking van lijn 325 naar/van Vrachelen krijgt lijn 226 een nieuwe route. Lijn 226 rijdt een lus die in beide richtingen wordt gereden met als begin- en eindpunt de halte Buurstede. De route tussen het Busstation en de halte Gaffelstraat via de Strijenstraat, Van Liedekerkestraat en Wilhelminalaan blijft ongewijzigd. Tussen de halte Gaffelstraat en Buurstede rijdt lijn 226 een nieuwe route via de Lage Molenpolderweg met nieuwe halten Zeislaan en de Warande. Ook de halte Zuiderhout wordt in de route opgenomen. In de andere richting wordt tussen halte Busstation en de halte Buurstede via de halte Mathildastraat gereden en wordt de halte Bredaseweg in de route opgenomen. Lijn 226 rijdt maandag t/m zaterdag overdag in beide richtingen een uurdienst.
 
* '''Lijn 233:''' In Heusden wordt een kortere route gereden en alleen gestopt bij de halte Laagstraat. De halte Vestingstraat vervalt. In Waalwijk wordt De Els het begin- en eindpunt van de route. Vanaf De Els wordt verder gereden via het gemeentehuis en het Vredesplein verder als lijn 234 van/naar Raamsdonksveer gereden.
* '''Lijn 234:''' Gewijzigde vertrektijden.
31.520
bewerkingen

Navigatiemenu